Pietentube is de nieuwe serie filmpjes van de club van sinterklaas, die je kunt volgen op YouTube. Pieten tube is een super leuke manier om alles te weten te komen over sinterklaas en zijn pieten, want in deze serie filmpjes volg je ze op de voet tijdens de voorbereidingen voor het grote sinterklaasfeest op 5 december. Vijf redenen om maar pietentube te kijken zijn:

  • Het wordt gepresenteerd door Belle Zimmerman en influencer Ronald
  • Het is speciaal gemaakt voor kinderen
  • Je leert alles over de pieten
  • Je ziet wat er allemaal misgaat
  • Je leert hoe je een goede piet kunt worden

Ik denk dat je brugklas-ster Belle Zimmerman en influencer Ronald wel kent, toch? Deze twee youtubers presenteren samen pietentube 2019. Ze nemen je mee in het dagelijks leven van de pieten en laten je precies zien waar ze allemaal mee bezig zijn.

Pieten tube 2019 op youtube

Het is voor het eerst dat sinterklaas en zijn pieten YouTube overnemen op het kanaal van de club van sinterklaas. Pietentube 2019 gaat jou alles laten zien over wat de pieten doen. Bijvoorbeeld hoe de bakpiet het voor elkaar krijgt om zo ontzettend veel pepernootjes tegelijk te bakken, of waarom ze echt niet zonder de superpiet kunnen. Weet je het al? De superpiet is zó sterk dat hij regelmatig de andere pieten moet helpen. Elke keer als er tijdens de opnames van pietentube iets misgaat moet hij zijn superkrachten gebruiken om het op te lossen. En zo heeft elke piet zijn eigen specialiteit. De ene kan goed dansen, de ander kan goed zingen, en er is zelfs een piet die alle cadeautjes test voordat ze worden ingepakt!

Volg de testpiet via pietentube

De testpiet is een hele bijzondere piet, zij test namelijk uitgebreid al het speelgoed voordat het wordt ingepakt als cadeautje. Op pietentube zul je zien dat zijn regelmatig haar uiterste best doet om er zeker van te zijn dat geen enkel kind een kapot cadeautje krijgt. Hoe ze dit doet en of dat allemaal volgens plan gaat zie je in de afleveringen van pietentube, op het YouTube kanaal van de Club van Sinterklaas. Kijk je mee?