U heeft het woord kitwerk vaak gehoord maar weet eigenlijk niet precies wat het is? Watword er nu bedoeld met afkitten en kitwerk en wat is de functie er van?Het afkittenis eigenlijk niets meer en niets minder dan het duurzaam afdichten van alle kieren, naden en voegen met een duurzaam elastisch materiaal. Vooral de voegen tussen verschillende oppervlaktes moeten worden voorzien van kitwerk die de beweging van de verschillende materialen kan opvangen. Kitwerk is zeer belangrijk! In de badkamer is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat alle kieren, naden en voegen worden voorzien van kitwerk om lekkages te voorkomen. Daarnaast voorkomt goed aangebracht kitwerk, mits er gebruik is gemaakt van het juiste materiaal, gele vocht- en schimmelplekken. Maar niet alleen het kitwerk in de badkamer is belangrijk. Ook het afkitten van ramen en kozijnen is zeer belangrijk om zowel tocht- als warmteverlies te voorkomen. Ook kunt u veel langer plezier hebben van houten vloeren en tegelvloeren wanneer de voegen goed zijn afgedicht. Vooral bij parketvloeren en houten vloeren kan er vocht of vuil tussen de plinten en vloer komen. Dit kan vervelende gevolgen met zich mee brengen. Kitwerk is dan ook veel belangrijker dan u zou denken!

Kitwerk door de vakmensen van Bleijenberg

AfkittenVoor kitwerk bent u bij het bedrijf kitwerk in Nederlandaan het juiste adres. Zij verrichten al ruim 25jaar met veel plezier kitwerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De professionele kitters zijn zeer goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring voor hetaanbrengen,verwijderenen het vervangen van kitwerk. Door de jaren heen hebben wij dan ook zeer veel projecten goed afgerond door kwalitatief goed en strak kitwerk te leveren. Voor het afkitten heeft uprofessionele kitters nodig en dan bent uaan het juiste adres bij van Blijenberg.Uiteraard werken wij daarbij met de juiste professionele kitsoorten en verwerkingsmaterialen. Hun ervaring van 25 jaar heeft ze geleerd dat er veel factoren van invloed kunnen zijn bij het afkitten.. De ondergrond, materiaalkeuze en de weersomstandigheden zijn daar enkele voorbeelden van. Er zal rekening worden gehouden met al deze factoren zodat het kitwerk jarenlang in goede staat blijft. Daarnaast gevenzij ook garantie op alhun kitwerk. Dit geldt uiteraard voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten.

Bleijenberg kitwerken

Bleijenberg kitwerken Nederland is gevestigd in Hazerswoude , Rijndijk. Ze zijn gevestigd in de randstad en in de buitenwijken. Bleijenberg Kitwerken is gespecialiseerd in exclusief kitwerk, het afkitten voor de particuliere- en de zakelijke markt. Zo hebben zij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook dat van de keuken van KLM Catering, de badkamers van de hotels Krasnapolsky en Kurhaus, en de penthouses van hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Voor de particulieren klanten verrichten zij voornamelijk kitwerkzaamheden in badkamers, keukens en toiletten. De zakelijke klanten bestaan voornamelijk uit bouwbedrijven, gevelbedrijven, interieurbouwers en woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn zij ook actief in de maritieme sector. Wanneer we praten over de maritieme sector kunt u denken aan het werken als kapitein op de binnenvaart, machinist op een schip dat snelle internetverbindingen legt tussen continenten, het ontwerpen van superjachten of een uitdagende baan in de haven! Ondanks dat vele onder ons denken dat we het ook zelf kunnen doen, raad iku dit echt af tenzij u hier ervaring in heeft. Het is nauwkeurig werk en u kunt het al snel verpesten. Het gaat u inmiddels meer kosten om het probleem op te lossen dan wanneer u iemand inhuurt. Bent u nieuwsgierig of geïnteresseerd in de dienstverlening van Blijenberg kitwerken bezoek dan www.kitwerkennederland.nl voor een overzicht van al onze zakelijke diensten met betrekking tot kitwerk.