Wanneer je als bedrijf een grote hoeveelheid afval produceert, kan dat je erg veel geld kosten. Je maakt een grote afvalcontainer namelijk zo vol en deze moet dan geleegd worden. Er moet dan speciaal een wagen langskomen om de afvalcontainer te legen. Dit kost extra geld en het is daarnaast ook nog eens slecht voor het milieu. Een grote perscontainer kan in zulke gevallen een uitkomst bieden. Zo’n grote perscontainer zorgt er namelijk voor dat het afval dat je produceert een stuk kleiner gemaakt wordt. Zo kun je dus meer afval bewaren in je container en hoeft er minder vaak een wagen langs te komen om je afvalcontainers te legen. Beter voor het milieu en beter voor je budget dus. 

Een grote perscontainer van afvalperscontainer.nl 

Zo’n grote perscontainer is natuurlijk ontzettend handig. Wanneer je als bedrijf veel afval produceert, omdat je bijvoorbeeld veel met verpakkingsmaterialen werkt of juiste met papier, gebeurt het vaak dat je afvalcontainers binnen de kortste keren vol zitten. Met een grote perscontainer heb je daar geen last meer van. Een perscontainer bestaat namelijk uit twee onderdelen die er allebei aan bijdragen dat je afvalcontainers minder vaak geleegd hoeven te worden. De pers zorgt er namelijk voor dat je afval wordt samengeperst. Dit zorgt ervoor dat het afval aanzienlijk in volume krimpt, waardoor er dus meer afval in een container past. De grote container zorgt ervoor dat je grote hoeveelheden afval op kunt slaan. Zo hoeft deze dus niet regelmatig geleegd te worden. Je kunt hiermee enorm veel kosten besparen. Zo’n grote perscontainer kun je natuurlijk niet overal aanschaffen. Wanneer je op zoek bent naar een perscontainer, dan ben je bij afvalperscontainer.nl aan het juiste adres. Afvalperscontainer.nl is de specialist op het gebied van perscontainers. Zij verkopen en verhuren dan ook verschillende modellen perscontainers. Zo kun je onder andere kiezen uit: 

  • Perscontainer met hydraulische klep 
  • Perscontainer met hefkantelaar 
  • Deur-model perscontainer 
  • Camping-model perscontainer 

Er zijn dus verschillende modellen perscontainers beschikbaar bij afvalperscontainer.nl. Elk model heeft zo weer zijn eigen voordelen. Over het algemeen heeft zo’n grote perscontainer meerdere voordelen ten opzichte van een gewone rolcontainer. Omdat je er meer afval in kunt opslaan, hoeven de perscontainers minder vaak geleegd te worden. Hier bespaar je veel geld mee en het is beter voor het milieu. Het gebruiken van een perscontainer is ook een stuk hygiënischer. De container is volledig afgesloten, waardoor er geen dingen uit kunnen lekken of nare geurtjes kunnen ontsnappen. Daarnaast zijn alle perscontainers van afvalperscontainer.nl voorzien van registratiesysteem. Hiermee kun je aangeven wie er wel en niet bevoegd is de perscontainer te bedienen. Wanneer zo’n container vol is, verstuurt deze automatisch een seintje waarna er iemand langs gestuurd wordt die de container komt legen. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over het legen van de perscontainer. Dit gebeurt namelijk geheel automatisch. 

Vraag online een offerte aan 

Als jij ook behoefte hebt aan een grote perscontainer omdat jij met je bedrijf ontzettend veel afval produceert, kijk dan eens op https://www.afvalperscontainer.nl/grote-perscontainer/ voor de mogelijkheden. Het gebruiken van een grote perscontainer heeft een heleboel voordelen ten opzichte van een gewone rolcontainer. Het is hygiënischer en beter voor het milieu. Daarnaast zijn de containers erg duurzaam en kunnen ze je veel geld besparen door de grote opslagcapaciteit. De containers zijn daarnaast erg gemakkelijk te bedienen en je kunt zelf aangeven welke medewerkers wel en geen toegang hebben tot de perscontainer. Verruil je rolcontainers dus nu nog in voor een grote perscontainer en ervaar alle voordelen. Vraag online via https://www.afvalperscontainer.nl/ een offerte aan en bekijk hoeveel jij kunt besparen. 

Lees meer…