Bomen online kopen bij Bomenweb.nlDe afgelopen zomer was erg heet en hier hebben veel planten en bomen onder geleden. Menigeen zal zich erin herkennen dat oude planten moesten worden gerooid en nieuwe aanplant moet worden aangebracht. Waar bomen gerooid zijn kan vaak het beste een nieuwe boom worden geplant. Het is daarbij prettig dat er tegenwoordig de mogelijkheid bestaat om bomen online te kopen. Op de website bomenweb.nl vindt u een prachtig assortiment van verschillende soorten bomen om online te kopen. We laten u graag zien waarvoor u bij Bomenweb terecht kunt.

Diverse soorten bomen online kopen

Of het nu gaat om de beplanting van een siertuin of wilt u bomen online kopen voor de aanplant van fruitbomen, u bent bij Bomenweb.nl aan het juiste adres voor bomen van zeer hoge kwaliteit. U kunt hier kiezen uit vele soorten in de categorieën:

 • Groenblijvende bomen
 • Leibomen
 • Dakbomen
 • Bolbomen
 • Sierbomen
 • Zuilbomen
 • Treurbomen
 • Lei fruitbomen
 • Gewone fruitbomen
 • Haagplanten
 • Tuinplanten
 • Accessoires

Dit brede assortiment geeft u de mogelijkheid bomen online te kopen ter vervanging van bomen en planten die de droogte in de afgelopen maanden niet hebben overleefd. Het is in zo’n geval meteen ook een goed idee om bomen online te kopen die u wellicht niet eerder in de tuin had staan. Zo is het momenteel de trend om ook in siertuinen achter het huis te werken met fruitbomen of voor het huis mooie lei fruitbomen te plaatsen. Deze bomen zijn niet alleen zeer decoratief, maar het fruit is ook nog eens erg lekker en dat is een leuke bijkomstigheid. Bent u toch liever op zoek naar sierbomen of groenblijvende bomen, dan is ook hier de keuze uitgebreid. Onder de sierbomen vindt u veel bloemdragende bomen. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse magnolia bomen online kopen, of krentenbomen, platanen, esdoorns, sierkers, maar ook grotere bomen zoals de Noorse esdoorn, de moeraseik en de paardenkastanje. Woont u landelijk, dan is het natuurlijk erg mooi om meerdere knotwilgen op een rij te plaatsen. U kunt ook deze bomen online kopen bij Bomenweb.nl. Onder de groenblijvers treft u twee lauriersoorten aan, die een absolute aanwinst zijn voor uw tuin. De magnolia grandiflora, de steeneik en de leiphotinia zijn eveneens prachtige bomen die in de winter hun blad behouden.

Meer dan alleen de nieuwe aanplant

Door de hitte zijn vele planten en bomen gesneuveld. Zo heeft ook menig dakboom de droogte niet overleefd. Dat is erg jammer, want deze prachtige bomen bieden veel schaduw en hebben ook visueel een enorme meerwaarde in de tuin. Als vervanging kunt u bomen online kopen die deze plek weer mooi opvullen. Een dakplataan is wellicht een logische keuze, maar ook hier worden u meer opties geboden. Wellicht heeft u niet eerder aan de dakmoerbei gedacht, of een dakprunus. Diverse dakbomen zijn verkrijgbaar bij Bomenweb.nl. Wat goed is om daarbij niet te vergeten zijn de accessoires. Jonge bomen hebben vaak wat extra ondersteuning nodig. Hiervoor zijn in de webshop op bomenweb.nl onder andere boomband en boompalen verkrijgbaar die u, tegelijkertijd met u bomen online kunt kopen. Ook vindt u hier bomen- en hagenmest, speciale plantputverbeteraar waarmee de inworteling versneld en de groei wordt bevorderd en kunt u boomschorssnippers verkrijgen die u om de bomen heen kunt gebruiken ter bescherming van de jonge wortels. Het bestellen is erg eenvoudig en u kunt als u wilt de bomen zelf ophalen bij Bomenweb.nl in Ochten. Heeft u geen vervoer, dan is het ook mogelijk om de bomen thuis te laten bezorgen. Dit is wel zo handig en zo bent u ervan verzekerd dat u binnen korte tijd weer nieuwe aanplant in uw tuin heeft.