Toen wij besloten om weer te gaan kamperen, hebben we een tweedehands caravannetje gekocht. Een hartstikke leuk ding, maar die caravankussens die er in zaten! Dat was toch niet echt iets waar ik blij van werd. Hieruit bleek zo duidelijk dat het al om een ouder exemplaar ging. De stijl van de gebruikte stoffen was ontzettend gedateerd en dat zag er gewoon niet leuk uit, tenminste, ik vond het er niet leuk uit zien. Daar kwam nog eens bij dat het comfort ook niet meer al te hoog was van deze caravankussens, je merkte echt dat er kuiltjes zaten op de plekken waar het meest gezeten en gelegen was. Nu is het zo dat wij niet heel veel binnen zitten als wij aan het kamperen zijn, we gebruiken de caravan vooral om te slapen en de rest van de tijd zijn wij zoveel mogelijk gewoon lekker op stap. Daarom hebben we ook geen grote sleurhut gekocht, maar kozen we voor een klein model. Ook de nieuwste snufjes zijn voor ons niet belangrijk, vandaar dat we een voordelige tweedehandse kochten. Maar wat voor mij dus wel van belang is, is de kwaliteit van de caravankussens!

Mooie en comfortabele caravankussens

Je moet immers wel op de caravankussens slapen, ze dienen niet alleen als zithoek, maar ook als matras. Daarom is het, in mijn ogen, van groot belang dat de kwaliteit ervan op orde is. Je wilt niet ‘s ochtends wakker worden met een helemaal stijve rug, maar je wilt gewoon heerlijk kunnen ontspannen en lekker slapen. Zodat je ‘s ochtends weer fris en fruitig opstaat en ook echt tot rust komt tijdens je kampeervakantie. Wij hebben er dan ook voor gekozen om nieuwe caravankussens te bestellen. We hebben dit gedaan bij Outdoorkussens, een echte specialist op dit gebied. Zij hebben de kussens voor ons op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in de zithoek en ook uitstekend kunnen fungeren als matras. De gebruikte vulling is echt heerlijk comfortabel, wij slapen er allebei echt heel erg goed op en ook biedt het veel zitcomfort. En niet alleen de vulling is nieuw, ook de bekleding is helemaal nieuw. We hebben voor moderne en frisse kleuren gekozen, waardoor het hele interieur van onze caravan eigenlijk opgeknapt is. In plaats van dat het er gedateerd uitziet, ziet het er nu juist schitterend modern uit. Het past echt helemaal bij ons en wij zij dan ook heel erg blij met onze nieuwe caravankussens!

Niet alleen voor caravans

Als jij een idee wilt krijgen van de caravankussens die dit bedrijf kan maken, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Outdoorkussens.com. Je zult dan ook zien dat zij niet alleen voor caravans mooie kussens kunnen maken, maar dat je ook voor andere varianten bij hen terecht kunt, zoals:

  • loungekussens
  • terraskussens
  • bootkussens

Wat bij al deze varianten en ook bij caravankussens erg van belang is, is dat ze goed bestand zijn tegen vocht. In een boot, op een terras of in een caravan wil het immers nog wel eens vochtig worden. Je kunt dan wel vochtvreters gebruiken, maar je loopt altijd het risico dat het vocht toch in de kussenvulling trekt. Bij Outdoorkussens maken ze gebruik van speciale materialen, die niet zo snel vocht aantrekken. Zo wordt de kans een stuk kleiner dat je last krijgt van schimmels en van muffe luchtjes. Wij maken nu al een paar jaar gebruik van de caravankussens die wij door hen hebben laten maken en wij zijn er nog steeds zeer tevreden over! Ben jij ook op zoek naar kussens voor je caravan, boot of terras? Dan moet je dus zeker eens bij Outdoorkussens kijken naar de mogelijkheden!