Je bent eindelijk zo ver om je eerst echte woning aan te schaffen. Je gaat op internet druk op zoek naar woningen die binnen je budget vallen, maar als snel kom je informatie tegen over ingewikkelde zaken waar je misschien niet zo veel verstand van hebt. Onderzoeksplicht, hypotheken, financiën en spullen verhuizen; er moeten heel wat dingen geregeld worden. Sommige huizen die je tegenkomt zijn duurder dan je zou denken, en je vraagt je af waarom. Of je vind het moeilijk dat je onderzoeksplicht hebt omdat je niet zo goed weet waar je op moet letten omdat je niet eerder een huis hebt aangeschaft. Je wilt niet onnodig extra kosten of werk hebben van je nieuwe huis. Eigenlijk is het ook best wel vreemd als je er bij stilstaat. Wanneer iemand een huis wil verkopen schakelt vrijwel iedereen direct een makelaar in, maar wanneer je een huis wilt aanschaffen sta je er alleen voor. Wij van Struijk Makelaar & Taxateur vinden dat absurd, vooral wanneer het de eerste keer is dat je een huis aanschaft kun je wel wat hulp gebruiken. Wij willen je aankoopmakelaar zijn. Wij hebben door ervaring veel verstand van het kopen van een huis, en alle zaken daaromheen. We weten waar we op moeten letten en kunnen je goed ondersteunen en advies geven over een legio aan zaken die met het kopen van een huis te maken hebben. Zo kunnen we bijvoorbeeld het huis dat je wilt aanschaffen taxeren, zodat je kunt zien of er te veel voor het huis gevraagd wordt. Dit verbetert je handelspositie, onderhandelen is tevens ook iets waarbij we je kunnen helpen. Als aankoopmakelaar in Breda hebben wij hier veel verstand van. Iets anders dat we voor je kunnen doen is de onderzoeksplicht van je overnemen. Wij controleren of het huis niet meer problemen heeft dan de verkoopmakelaar wil toegeven, en ontdekken zo verborgen gebreken. Op deze manier kunnen we je heel wat geld en moeite besparen. Door een helpende en ondersteunende rol in te nemen kunnen wij als aankoopmakelaar in Breda de zekerheid bieden die je nodig hebt wanneer je een huis gaat of wil gaan aanschaffen.

Wat wij als aankoopmakelaar in Breda verder te bieden hebben

Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het aanschaffen van een nieuw huis, naast de al genoemde dingen is er nog een aantal dingen die Struijk Makelaar & Taxateur  jou als klant kunnen bieden:

  • Wij kunnen helpen bij onderzoek naar het bestemmingsplan en vergunningen.
  • We zijn goed in onderhandelen, dus mogelijk kunnen we je heel wat geld besparen.
  • Goed klantcontact.

We vinden het als aankoopmakelaar in Breda mooi dat we jou kunnen helpen met het kopen van je droomhuis. We werken iedere dag hard om dat voor elkaar te krijgen. Wij doen dit op onafhankelijke en deskundige wijze, jou tevredenheid is voor ons het belangrijkst. Wij nemen de meest ingewikkelde taken die horen bij het aanschaffen van een huis voor je over, en leggen je telkens uit wat we doen en waarom we dat doen, zodat jij je kan richten op andere belangrijke zaken.

Bespaar door middel van een aankoopmakelaar 

Misschien denk je nu, een aankoopmakelaar zal me wel heel wat geld kosten, alleen als je kijkt naar de kosten, werk, en moeite die we je kunnen besparen leveren we je meer op dan dat het kost. Als we je nog niet hebben overtuigd om ons als aankoopmakelaar in Breda te nemen, of als je simpelweg meer informatie wilt, kun je altijd even een kijkje nemen op onze website: http://www.struijkmakelaar.nl/aankoopmakelaar-breda/.