Drinkfles bedrukken: leuk idee voor promotieJe kan je bedrijf nooit genoeg promoten. Er is zo veel concurrentie voor veel bedrijven, dat het ook van groot belang is om dit goed te doen. Een strak marketingplan kan heel veel betekenen voor de ontwikkeling en toekomst voor je bedrijf. Ik wil altijd opvallen en origineel zijn. Een keer per jaar bedenken we een ludieke actie om onze producten te promoten. Een mooi voorbeeld hiervan is een drinkfles bedrukken. We zitten in de gezondheidsbranche dus we verkopen diverse gezonde producten. Dat is heel leuk om te doen omdat steeds meer mensen interesse hebben in een gezond leven. Wie wil zich niet fit voelen? Daarom vind ik het leuk om op een ludieke manier daarop in te spelen. We hebben een creatieve sessie georganiseerd om met mooie ideeën te komen. Toen kwamen we tot de conclusie dat een drinkfles bedrukken met ons eigen logo wel een heel leuk idee was. Toen zijn we verder gaan onderzoeken hoe en waar we dat het beste konden doen. Met zulke projecten ben je wel afhankelijk van de bedrijven waar je mee in zee gaat, dus het is dan belangrijk om een en ander uit te zoeken.

Zo veel mogelijkheden omtrent een drinkfles bedrukken

We wilden natuurlijk wel mooie flessen, daar begon het mee. Je wil dat deze echt gebruikt worden en dat ze dus goed van kwaliteit zijn. Pas als deze echt worden gebruikt, pluk je er de vruchten van. Dan heb je er iets aan, dan wordt de naamsbekendheid verspreid. Dat is toch waar je het voor doet en dat gebeurt alleen als ze graag gebruikt worden. De drinkfles bedrukken werd dus een heel project en na een tijdje kwamen we het bedrijf tegen waar wij het beste gevoel bij hadden. De prijs en kwaliteit stonden hierbij het beste tot elkaar in verhouding. Dat was precies waar we naar op zoek waren. Daarom hebben we ook gelijk contact opgenomen met De Reklameshop, om te kijken wat de mogelijkheden waren. Je kunt hier een drinkfles bedrukken, maar er zijn nog zo veel meer vormen mogelijk:

  • Bidon
  • Heupfles
  • Shaker
  • Sportfles

En dan heb ik het nog niet eens over alle andere producten die we hier tegenkwamen. Van sleutelhangers tot koekjes, van rugzakken tot linialen en van heuptasjes tot zonnebrillen. We keken onze ogen hier uit en het mooie is ook nog dat je alles voor een zeer vriendelijke prijs kunt laten bedrukken.

Ga naar de site van De Reklameshop

De drinkfles bedrukken was echt een heel goed idee. Alles werd top via dereklameshop geregeld, daar waren we heel blij mee. Het was zo fijn om alles snel en efficiënt te kunnen regelen, daar houd ik erg van. Het kostte ons weinig tijd en energie, terwijl de kwaliteit echt zeer goed bleek. Dat ondervonden we toen we alles opgestuurd kregen. Een drinkfles bedrukken was absoluut een geweldig idee. We hebben deze bijvoorbeeld op een gezondheidsfestival uitgedeeld en deze vielen heel erg in de smaak. Het was zo gaaf om zo veel mensen met onze flessen te zien lopen. Het heeft onze verkoop ook echt gestimuleerd, dat is natuurlijk heel mooi om te merken. Het is geweldig om op deze manier creatief bezig te zijn met je bedrijf en dat werkt nog goed ook. Wil je een drinkfles bedrukken of denk je aan een heel ander product, dan is De Reklameshop zeker de shop waar je moet zijn. Het is heel fijn werken met deze mensen, ze staan voor je klaar. En ze leveren nu eenmaal zeer goede kwaliteit en service. Daar kun je als klant echt op bouwen.