Ik vind het heel belangrijk om een goede dameskapper in Rotterdam te kennen. Ik heb al een aantal keren een bezoek gebracht aan een kapper waar ik helemaal niet blij de zaak uit liep. Je merkt dat sommigen zich heel erg vasthouden aan trends, en hierbij niet kijken naar of dit ook echt bij de persoon zelf past of niet. Of dat ze gehaast zijn, waardoor ze zich niet precies houden aan de afspraken die ze met jou hebben gemaakt. Dat vind ik heel erg vervelend, ik ben van mezelf niet een heel zeker persoon en als mijn haar er niet mooi uitziet, doet dat iets met mijn zelfvertrouwen. Daarom ging ik op zoek naar een dameskapper in Rotterdam waar ik wel blij vandaan zou komen. Het lastige is alleen dat je daar pas achter komt door het echt uit te proberen, door een afspraak te maken en je haar er onder handen te laten nemen. En dat heb ik een aantal keer gedaan en als ik eerlijk ben was er maar een dameskapper in Rotterdam waar ik echt heel blij van werd. En dan niet alleen met mijn haar, maar ook met hoe je daar als klant behandeld wordt.

Deze dameskapper in Rotterdam is echt een aanrader

Een dameskapper in Rotterdam is voor mij niet simpelweg iemand die je haar knipt. Het is iemand die met jouw uiterlijk aan de haal gaat, dus die moet je kunnen vertrouwen. Bovendien vind ik naar de kapper gaan ook altijd een uitje. Ik wil daar kunnen ontspannen, in het dagelijkse leven is er al druk en stress genoeg… Het is heel fijn als je vertrouwen hebt in de dameskapper in Rotterdam, want dan kun je met een gerust hart plaatsnemen in de kappersstoel, en even genieten van de tijd die je voor jezelf hebt vrijgemaakt. Ik heb zeker een dameskapper in Rotterdam gevonden waar ik voor honderd procent vertrouwen in heb. En die mijn kapsel echt helemaal onder handen hebben genomen, namelijk Just Jo Hairstudio. Het is echt heerlijk om hiernaartoe te gaan, om meerdere redenen:

  • Zeer creatief team
  • Ervaren en bekwame kapsters
  • Hele prettige service

Er is een bepaalde energie die je voelt als klant, als je de zaak binnenloopt. Door de passie die ze hebben voor hun vak en de enorme creativiteit die er heerst. Het is heel fijn om daar te zijn.

Een nieuw fris kapsel dankzij Just Jo Hairstudio

Toen ik er voor het eerst kwam, wist ik dat ik een heel nieuw kapsel wilde. Ik had grofweg een eigen idee van wat ik mooi vond, maar voor de rest heb ik het overgelaten aan een kleurspecialiste en kapster. Ik vond dat wel heel spannend, maar op de een of andere manier vertrouwde ik deze dameskapper in Rotterdam volledig, ook al was ik er voor de eerste keer. En mijn gevoel klopte, want ze bespreken heel duidelijk met je wat het wordt. En bij deze kapper krijg je ook echt wat ze beloven, dat is een hele geruststelling. Helaas is mijn ervaring bij andere kappers weleens anders geweest op een negatieve manier. Ik ben nu een stuk blonder, maar door de kleurencombinatie ziet het er heel gelaagd uit. Ik krijg veel complimenten van anderen dat ik straal, ik zie er weer fris en fruitig uit. Ik zou iedere dame willen aanraden om naar justjo-hairstudio.nl te gaan en een afspraak te maken. Dan loop je snel weer rond met haar waar je helemaal blij mee bent. Waardoor je net als ik weer vol zelfvertrouwen rond kan lopen.

Lees meer…