Onze moeder had afgelopen weekend haar vijftigste verjaardag. Mijn moeder is altijd dol geweest op feestjes en muziek. Voor iemand van haar leeftijd gaat ze nog veel uit, maar ze zorgt altijd dat ze de volgende dag de dingen kan doen die ze moet doen. Ze is vaak laat thuis, maar ze drinkt bijna niet. Toen mijn broer en ik klein waren ging ze minder uit, maar toen was ze vaak in huis aan het dansen en aan het zingen. Toen wij de leeftijd hadden om uit te gaan, toen ging zij ook vaker naar kroegen en clubs. Mijn broer en ik zijn al een aantal jaar het huis uit en komen onze moeder nog vaak tegen in de kroeg. Haar vijftigste verjaardag wilde ze graag vieren met vrienden en familie. Ze kent erg veel mensen en veel mensen vinden haar aardig, omdat ze altijd vrolijk en heel eerlijk is. Er komen altijd mensen naar mij toe die zeggen dat mijn moeder zo aardig is, zelfs veel mensen van mijn leeftijd. Mijn broer en ik vroegen of wij konden helpen met het organiseren van haar verjaardag en ze zei dat ze graag verrast wilde worden. We hadden afgesproken dat mijn broer en ik de helft zouden betalen en zij de andere helft. We hadden geregeld dat we een kleine kroeg in de buurt konden huren voor die avond. Mijn moeder zou een lijst met gasten maken en die konden wij dan uitnodigen. We wilden alleen nog een DJ boeken, want dat vonden wij horen bij een verjaardag van mijn moeder. Ik denk dat ze wel had verwacht dat wij een DJ boeken wilden, want ze had het van te voren hier al over. Ze zei dat we een goede DJ boeken moesten, want ze wilde dansen met haar vrienden.

Een DJ boeken via Superfuif

Online gingen we op zoek naar bedrijven waar we een DJ boeken konden. Tegenwoordig zijn veel mensen muziek aan het draaien en is het niet meer moeilijk om een DJ te vinden. Veel van onze vrienden zijn hobby DJ’s, maar zij draaien andere soort muziek dan dat wij wilden voor het feestje. Mijn moeder houdt van oude house en discomuziek en veel vrienden met wie ze vroeger uitging zouden ook komen. Daarom leek het ons verstandig om een DJ te boeken die dit soort muziek kon spelen. Een van de websites die we vonden was superfuif.com. We zagen dat ze de muziek verzorgen voor veel verschillende feestjes en dachten dat ze ook ons konden helpen. We namen contact met dit bedrijf op en legden uit wat voor soort muziek onze moeder leuk vindt. Ze hadden hier een geschikte DJ voor. We vroegen om de prijs voor een avond en gelukkig was dat niet zo duur. Het wisten dat de muziek deze avond erg belangrijk zou worden, dus we hoopte dat we de juiste keuze hadden gemaakt.

Een groot feest in een kleine kroeg

Ik was een beetje gespannen voor het feestje, want ik wilde dat mijn moeder een leuke avond had. Gelukkig was de spanning nergens voor nodig, want het was erg gezellig vanaf het begin. De DJ kwam netjes op tijd om alles voor te bereiden en was klaar van te voren klaar. De muziek was er goed die avond en iedereen heeft erg genoten. Wij besloten om een dj te boeken bij Superfuif

  • Ze hadden een DJ die de muziek kon draaien die onze moeder leuk vindt
  • De kosten voor een DJ boeken waren niet zo hoog
  • De muziek was erg goed en onze moeder was blij met de keuze