We hadden er nog nooit van gehoord, maar sinds kort zijn wij de gelukkige eigenaar van een vloer van klik PVC. We zijn verhuisd naar een nieuwe woning, omdat we met drie kinderen toch echt wel toe waren aan meer ruimte. We hebben drie jongens in de leeftijd van 5 tot en met 11 en geloof me, dan wordt een vloer erg intensief gebruikt. We waren dus op zoek naar een vloer die tegen het dagelijks geweld van drie kinderen, en hun vriendjes, bestand is en die makkelijk is te onderhouden. Daarnaast wilde we niet de hoofdprijs betalen, maar wel een vloer die er ook gewoon mooi uitziet. Klik PVC biedt dit allemaal en daar zijn we nu erg gelukkig mee.

Een tegelvloer van klik PVC

We zijn op het idee voor een klik PVC vloer gekomen nadat we gewoon online zijn gaan zoeken naar aanbiedingen van laminaatvloeren. Kliklaminaat was onze eerste keuze, omdat het eenvoudig is aan te brengen, het makkelijk in onderhoud is en mooie houtmotieven kan hebben en betaalbaar is. Het liefst wilden we tegels, alleen daar betaal je voor. Toen kwamen we op lab21.nl terecht en ontdekten we de klik PVC vloeren. Wat hier zo fijn aan is, is dat het door het hele huis gebruikt kan worden. We hebben het daardoor kunnen leggen in:

  • De woonkamer
  • De slaapkamers
  • De hal
  • De keuken
  • Het toilet
  • De badkamer

Zelfs in de bijkeuken hebben we het gelegd. Het voordeel daarvan is dat we door het hele huis één uitstraling hebben en dat we daardoor niet meer rekening hoeven te houden met drempels. Het hele huis is drempelvrij. Dat is erg handig met schoonmaken, maar geeft ook nog eens een veel ruimtelijker effect. Een ander, voor ons heel groot pluspunt, is dat er klik PVC verkrijgbaar is met tegelmotief. Daardoor hebben we door het hele huis een vloer kunnen leggen die we voor ogen hadden, met de luxe uitstraling van tegels, maar zonder direct de hoofdprijs voor marmer neer te hoeven leggen. En klik PVC voelt ook nog eens minder koud aan dan tegels. Voor de kinderen is dat natuurlijk ideaal. Ze kunnen naar harte lust op de vloer spelen, hoeven zich geen zorgen te maken over slijtage of schade en het laten vallen van een glas drinken. Plus het voelt ook nog eens prettig en comfortabel aan. We hebben beneden ervoor gekozen om met een lichte kleur klik PVC te werken en boven met een donkerdere kleur. Dit geeft vooral op de slaapkamers een warmer effect en in de badkamer een erg chique uitstraling. Klik PVD is voor ons een uitkomst gebleken, waar we overigens veel complimenten over krijgen.

Top service van LAB21

We zijn natuurlijk even bij de vloeren gaan kijken in één van de showrooms van LAB21. Het is fijn om daar even het materiaal zelf te kunnen zien en voelen, maar al snel werd onze keuze bevestigd. Dit is wat we wilde. De door ons gekozen vloer was op voorraad en we zijn uitermate vriendelijk geholpen bij het maken van de keuze, maar ook bij het berekenen van de hoeveelheid klik PVC die we nodig hadden. We hebben uiteraard wat meer besteld, want je weet het maar nooit, maar met deze prijzen kan dat ook. Mijn man heeft uiteindelijk de vloer zelf gelegd. Het is prettig dat hiervoor een instructievideo op de website staat, maar die had hij niet eens nodig. Het leggen van de vloer gaat eenvoudig en snel, omdat hij zo kon doorgaan in alle ruimtes was het hele huis in sneltreinvaart voorzien van deze prachtige vloer. Het maakt ons huis echt helemaal af.