Als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar fysiotherapie in Nijmegen, wil je natuurlijk alleen de beste zorg. Je wilt dat jouw klacht centraal staat en je met persoonlijke aandacht behandeld wordt. Bij De Fysioo ben je dan aan het juiste adres. Dit is een organisatie met fysiotherapie praktijken in zowel Nijmegen als Beuningen en Bergharen. Als je specifiek op zoek bent naar fysiotherapie in Nijmegen heb ik goed nieuws voor je, ze hebben namelijk maar liefst vier locaties en je kunt zelf kiezen naar welke van deze vier jouw voorkeur uitgaat. Namelijk aan de Tooropstraat, de Marialaan, de Campusbaan en de Waterstraat. Kijk vooral even op hun website om te checken welke van deze locaties het dichtst bij jou in de buurt ligt, dan hoef je tenminste niet een eind op de fiets richting jouw fysiotherapie afspraak. Bij deze fysiotherapie in Nijmegen kun je terecht met een breed scala aan klachten. Het maakt niet uit of je door je huisarts bent verwezen of niet, je hebt namelijk tegenwoordig geen verwijzing meer nodig om te mogen profiteren van de vergoeding van jouw verzekering. De klachten waarvoor fysiotherapie zich uitstekend leent zijn onder andere:

  • Buik- en bekkenklachten
  • Aanhoudende hoofdpijn
  • Knieklachten
  • Pijn na een ongeval of letsel
  • Rug- en schouderklachten

Het vak fysiotherapie is heel veelzijdig, het kan dus zijn dat jouw klacht niet in het rijtje voorkomt, maar wel prima te behandelen is. Neem dan dus ook zeker even contact op met deze fysiotherapie in Nijmegen om te overleggen wat ze voor je zouden kunnen betekenen. 

Fysiotherapie in Nijmegen voor hoofdpijn

Veel mensen zijn geneigd om met hoofdpijnklachten eerst naar de huisarts te gaan, en op zich is dit heel begrijpelijk. Je wilt namelijk weten of er niks ernstigs aan de hand is. Jouw huisarts kan je vaak, eventueel na bloedprikken om diverse waardes te controleren, vertellen dat er niks scheelt. Maar hoe ga je dan verder? Hoe kom je van je hoofdpijn af? Bij de fysiotherapie in Nijmegen kunnen ze je zeker helpen. Het komt namelijk heel veel voor dat mensen chronische hoofdpijn ervaren als gevolg van een continue (onbewuste) aanspanning van hun spieren of door bijvoorbeeld een verkeerde (werk)-houding. De professionele fysiotherapeuten van de fysiotherapie in Nijmegen zijn getraind om deze verhoogde spierspanning te herkennen en kunnen u tips en adviezen geven over hoe u deze kunt verminderen. Als gevolg van een betere houding worden de spieren en weefsels in de nek beter doorbloedt, waardoor uw hoofdpijn zal verminderen.

Fysiotherapie na een ongeval of blessure

Als u pijnklachten ervaart als gevolg van een ongeval of blessure kunt ook bij de fysiotherapie in Nijmegen terecht. Er zijn namelijk een aantal zaken die het herstel van uw lichaam kunnen bespoedigen, en de fysiotherapeut kan u hier alles over vertellen. Ook massage kan veel doen, doordat dit de doorbloeding van de weefsels verbetert. Als gevolg hiervan worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen uw spieren gemakkelijker herstellen. Kortom, met wat voor klacht u ook naar de fysiotherapie in Nijmegen gaat, de experts van De Fysioo staan voor u klaar om het herstel van uw spieren zo goed mogelijk te laten verlopen en u tips en adviezen te geven om pijnvrij te blijven. 

https://defysioo.nl/