Een haartransplantatie in Turkije laten uitvoerenIk wist al erg lang dat ik uiteindelijk kaal zou worden, want al mijn ooms van zowel mijn vaders kant, als die van mijn moeder zijn kaal. Ik dacht altijd dat ik het geen probleem zou vinden om kaal te worden, maar toen het echt begon, had ik er best veel moeite mee. Ik verloor al een groot gedeelte van mijn haar toen ik begin dertig was en vond dit erg vervelend. Ik heb het er een aantal jaar erg lastig mee gehad en besloot om uiteindelijk een haartransplantatie te laten uitvoeren. Via Esteworld kon ik een transplantatie in Turkije laten doen en heb nu weer een volle bos haar. Aangezien al mijn ooms kaal zijn, wist ik dat ik dit uiteindelijk ook zou worden. Ik dacht altijd dat ik het geen probleem zou vinden om op mijn veertigste, of vijftigste kaal te zijn. Helaas begon ik al vanaf mijn dertigste mijn haar te verliezen en dat vond ik zeer vervelend. Ik voelde mij nog erg jong en energiek en ik vond dat kaalheid daar nog niet bij hoorde. Ik kende wel andere mensen die kaal werden, maar op mijn leeftijd waren dit uitzonderingen. Al mijn vrienden hadden nog al hun haar en ik werd regelmatig kale genoemd, dit deed mij veel pijn. Ik overwoog om direct een haartransplantatie te laten uitvoeren, maar dacht altijd dat dit erg duur zou zijn. Ik probeerde het eerst te verbergen door mijn haar zeer kort te laten opscheren. Daarna droeg ik vaak petjes, zodat mensen de kale plek op mijn hoofd niet konden zien. Na een aantal jaren voelde ik mij er nog steeds niet goed over, waarna ik weer interesse kreeg in een haartransplantatie. Ik besloot om informatie op te vragen, zodat ik zou weten hoeveel het zou kosten en hoe de behandeling te werk zou gaan.

Een haartransplantatie via Esteworld

Online bezocht ik verschillende websites om ervaringen over een haartransplantatie te lezen. Ik las veel goede reviews over Esteworld, waardoor ik besloot om contact met dit bedrijf op te nemen. Op de website kon ik al veel informatie vinden over de behandeling en de kliniek in Turkije, maar ik wilde toch graag iemand spreken. Ik maakte een afspraak en werd direct zeer netjes ontvangen. De adviseur begreep mij direct en wij hadden vanaf het begin een goede connectie. Ik kon al mijn wensen duidelijk maken en dit was allemaal geen probleem. Ik kon de haartransplantatie voor een goede prijs laten uitvoeren en besloot om het te doen.

Weer een volle bos haar

Het is nu ongeveer negen maanden na de haartransplantatie en ik ben erg blij dat ik het heb laten doen. Ik heb weer een volle bos haar en voel mij veel beter. Ik krijg van veel mensen een compliment over mijn haar en dit voelt erg goed. Het bedrijf was de gehele behandeling zeer professioneel en ook de nazorg was goed geregeld. Ik kan hierdoor Esteworld aanraden voor een haartransplantatie.

  • Ik las veel goede reviews over dit bedrijf
  • Op de website kan je veel informatie lezen
  • Ik had een zeer goed gesprek met een adviseur
  • Het bedrijf is erg professioneel
  • Ik heb weer al mijn haar