Als je veel gebruik maakt van je iPad en ook dus veel gebruik maakt van het digitale touch toetsenbord, dan besef je ongetwijfeld hoe fijn het zou zijn als je gebruik zou kunnen maken van een fatsoenlijk extern toetsenbord. Zodra je immers een extern toetsenbord hebt, dan kun je veel gemakkelijker met twee handen en dus 10 vingers typen. Daar komt bij dat je ook het volledige scherm van je iPad bewaart. Met een intern toetsenbord ruil je het scherm voor 50 % in voor het toetsenbord. Het is dan ook fijn om een iPad te combineren met een toetsenbord en je doet dat het makkelijkste door een iPad hoes met toetsenbord te kopen via 123megastore.nl. Als je een iPad hoes met toetsenbord koopt, dan sla je namelijk direct twee vliegen in 1 klap. Want je hebt ook meteen een hoes bij het toetsenbord. Deze heb je sowieso nodig om je iPad te beschermen tegen allerlei gevaren die schade kunnen veroorzaken. Daarnaast zorgt de iPad hoes met toetsenbord er ook meteen voor dat je je tablet rechtop kunt zetten met een hoek van 45 graden. Zo kun je dus ook echt zien wat je typt, zonder dat je helemaal over je iPad heen moet buigen. Dus je kunt je iPad hoes met toetsenbord uitklappen, je iPad rechtop zetten en meteen met twee handen gaan typen. Dit is een ideale oplossing als je bijvoorbeeld een college volgt en aantekeningen wil maken of wanneer je tijdens een vergadering de notulen wilt noteren. Maar natuurlijk kun je een tablet met toetsenbord gebruiken waar en wanneer je wilt. Dat is het mooie aan een iPad hoes met toetsenbord, want deze neem je in je tas gemakkelijk overal mee naar toe. Daardoor heb je overal een optie bij de hand om snel te typen. Maar het hebben van een toetsenbord is ook voor de bediening van je tablet uitermate handig. Als je iets in wilt typen in de zoekbalk van Google of in YouTube, dan kun je gemakkelijk even je toetsenbord erbij pakken. Dat is immers toch geen extra moeite, aangezien het toetsenbord al in de hoes verwerkt zit. Deze heb je daardoor dan ook altijd bij de hand. Daarom is een iPad hoes met toetsenbord eigenlijk nooit een verkeerde keuze, want de hoes heb je sowieso nodig en het toetsenbord komt in veel scenario’s goed van pas. Surf daarom snel naar de website van 123megastore.nl en ontdek welk iPad hoes met toetsenbord geschikt is voor jouw tablet. 

Snel een iPad hoes met toetsenbord bestellen via 123megastore.nl

Via de site zie je meteen een overzicht van alle gadgets en accessoires die je kunt kopen. Via het keuze menu kun je de hoes met toetsenbord selecteren en dan zie je meteen wat voor mogelijkheden je hebt en wat de hoesjes kosten. Zo kun je Een iPad hoes met toetsenbord bestel je gemakkelijk onlinebijvoorbeeld kiezen voor: 

  • Zwarte hoes 2018
  • Donkerblauwe hoes 2018
  • Zwarte hoes 2018

Kijk op de site ook even goed om welk type iPad het gaat, zodat je zeker weet dat de hoes bij jouw apparaat past. 

Stel je vraag via WhatsApp

Verreweg de meest makkelijke manier om een vraag te stellen is een berichtje sturen via WhatsApp. Je krijgt dan binnen 2 uur bericht.