Ongeveer 15 jaar geleden zijn mijn vrouw en ik met onze kinderen gaan wonen in ‘s-Gravenzande. Mijn vrouw komt uit deze regio en wilde graag weer in de buurt van haar familie wonen. We hadden daarvoor een aantal jaar in Rotterdam gewoond, omdat dit gemakkelijker was met ons werk. Wonen in ‘s-Gravenzande is anders dan wonen in Rotterdam, maar we zijn blij dat we hier zijn gaan wonen. Het is hier veel rustiger en de kinderen kunnen gemakkelijk met de fiets overal naar toe. Ik werk nog steeds in Rotterdam, maar het kost mij niet veel tijd om daar te komen met de auto. We hebben een mooi huis in het centrum van het dorp. Er is veel hout gebruikt in het huis en dat moet je regelmatig onderhouden en dat hebben we de laatste jaren niet goed gedaan. De laatste keer dan we ons huis hadden laten schilderen was ongeveer 7 jaar geleden en het was weer tijd om het te laten doen. Er waren diverse slechte plekken in het hout en op verschillende plekken begon het hout te rotten. De kleur van het verf was op een aantal plekken verbleekt en het was duidelijk dat we een schilder in ‘s-Gravenzande nodig hadden. 7 jaar geleden hadden we het ook door een schilder in ‘s-Gravenzande laten doen, maar deze man was met pension. We hadden aan hem gevraagd of hij het niet alsnog wilde doen, maar dat wilde hij niet meer. Daarom konden we het of zelf doen, of een schilder in ‘s-Gravenzande inhuren. We hadden het allebei erg druk, waardoor een schilder ons de beste keuze leek.    

Adriaan Storm Vastgoedonderhoud was onze schilder in ‘s-Gravenzande

Het leek ons verstandig om een goede schilder in ‘s-Gravenzande in te schakelen. Als we het huis zouden laten schilderen, dan wilden we het goed doen. Wanneer het huis goed geschilderd wordt, dan heeft het hout minder onderhoud nodig. Een professional weet hoe je goed schildert en gebruikt goede verf, dit was ook een van de redenen waarom we het niet zelf wilden doen. We zochten online naar een schilder in ‘s-Gravenzande en vonden verschillende bedrijven. We vroegen aan hun een offerte voor het schilderen van het huis en binnen een paar weken kregen we de offertes binnen. De prijzen op de offertes verschilden erg, dit hadden we niet verwacht. Het schilderen van een huis is niet goedkoop, maar sommige bedrijven waren erg duur. Een van de bedrijven die we vonden was Adriaan Storm Vastgoedonderhoud. Op hun website adriaanstorm-vastgoedonderhoud.nl konden we lezen dat dit bedrijf lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is. Dit vonden we fijn om te lezen, want dan wisten we zeker dat dit een goede schilder was. De prijs op de offerte van dit bedrijf was een van de beste en het leek mijn vrouw en mij verstandig om voor deze schilder in ‘s-Gravenzande te kiezen.

Blij met het schilderwerk

Twee weken geleden was deze schilder in ‘s-Gravenzande begonnen met schilderen en ondertussen is hij klaar. Het huis ziet er weer goed uit en we zijn blij dat we het hebben laten doen. Hij moest ook een paar kleine dingen vervangen, maar gelukkig was dat niet veel werk. We zijn nu gelukkig klaar voor de aankomende jaren. Wij kunnen Adriaan Storm Vastgoedonderhoud aanraden als schilder in ‘s-Gravenzande.

  • Het bedrijf is lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
  • De offerte van dit bedrijf was een van de beste van alle bedrijven
  • De schilder heeft goed werk geleverd
  • Ons huis heeft de aankomende jaren geen onderhoud meer nodig