Een springkussen huren voor een knalfeest?Ben jij organisator van evenementen voor kinderen? Of ben je een leuk verjaardagsfeestje aan het plannen voor je kind? Misschien is een springkussen huren dan een goed idee! Zo maak je een gewoon feestje nog een stuk leuker. Kinderen zijn dol op springkussens en een springkussen huren is via Attractieverhuur Moonen een fluitje van een cent. Bij het huren van een springkussen houd je de kinderen meteen de hele dag bezig, dus makkelijker kan het bijna niet. Mijn zoontje was vorige maand jarig en ik wist niet zo goed wat ik nou moest gaan doen voor zijn verjaardag. Hij moest en zou de hele klas uitnodigen, omdat hij niemand wilde buitensluiten. Een feestje organiseren voor 25 kinderen is echter nog niet zo gemakkelijk. Bovendien lopen de kosten al gauw hoog op en hier zat ik ook niet echt op te wachten. Een vriendin bedacht toen dat een springkussen huren een hele goede oplossing zou zijn en zij wees mij op de website van Attractie.com Moonen. Dit is een eenmalige uitgave en toen maakte het opeens niet meer uit dat er 25 genodigden op het feestje van mijn zoontje waren. Daarnaast zouden de kinderen meteen de hele dag zoet zijn en hoefde ik voor de rest eigenlijk alleen nog maar voor eten en drinken te zorgen. Een springkussen huren was de ideale oplossing!

Welk soort springkussen huren?

Een springkussen huren was dus het plan, maar welk soort springkussen moest ik dan nemen? En hoeveel zou dit wel niet kosten? Het leek immers een goedkope oplossing voor het vermaak van 25 kinderen, maar ik had geen idee hoe duur een springkussen huren zou zijn. Gelukkig was daar Attractieverhuur Moonen die op de website een duidelijk overzicht geeft van de verschillende soorten springkussens waaruit je kunt kiezen, hoeveel deze kosten, voor hoeveel personen de springkussens geschikt zijn en hoeveel ruimte de springkussens zouden innemen. Ruimte was namelijk ook een probleem. Wij hebben wel een redelijk grote achtertuin, maar het is nou ook weer niet zo groot. Er moest natuurlijk wel genoeg ruimte zijn om ook nog te kunnen zitten en lopen en om eventueel nog andere spelletjes te kunnen spelen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een boogkussen met een sprookjesthema en een vaste overkapping. Dan zou het ook geen probleem zijn als het onverhoopt toch nog mocht gaan regenen. Dit springkussen huren kostte voor een hele dag ook maar 164 euro! 

Wat is er nog meer?

Bij Attractieverhuur Moonen kun je een springkussen huren, maar dit bedrijf biedt nog veel meer aan.  Voor Attractieverhuur Moonen kun je onder andere nog meer terecht voor:

  • Sportattracties
  • Stormbanen
  • Zeskamp spellen
  • Fietsen
  • Party verhuur
  • Benodigdheden en verbruiksartikelen
  • Multiplay springkussens

En nog veel meer! Dit bedrijf heeft namelijk het grootste assortiment attracties van Nederland en België. Deze attracties zijn ook nog eens de veiligste attracties van de Benelux. Daarnaast wordt alles aangeboden voor betaalbare prijzen en krijg je 15% korting als je de attractie zelf afhaalt. 

Wil jij dus een springkussen huren of ben je op zoek naar andere attracties voor verschillende soorten evenementen? Neem dan vooral een kijkje op de website van Attractieverhuur Moonen. Hier zul je zien dat alles wat jij wilt mogelijk is!