Onze vriendin Joke ging trouwen en dat betekende dat we met alle meiden van onze vriendinnenclub een leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente moesten organiseren. Joke is één van de eerste die van onze groep gaat trouwen en dat is natuurlijk een speciaal moment. We kennen elkaar allemaal nog van de middelbare school en zijn altijd bevriend gebleven, dus dan moet je op zulke speciale momenten ook wel wat leuks voor elkaar verzinnen. Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente is nog wel een uitdaging voor 12 meiden bij elkaar en het heeft even geduurd voor we een geschikt vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente hadden gevonden. Uiteindelijk zijn we bij Outdoor Unlimited daar wel goed in geslaagd.

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente met het thema Gooische Vrouwen

Op outdoorunlimited hadden we veel vrijgezellenfeesten gevonden, maar die waren vrijwel allemaal op mannen gericht. Toen viel ons oog op het vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente met het thema Gooische Vrouwen. Dat was mooi zeg, want hier hebben we allemaal naar gekeken toen we nog samen op school zaten. We hadden het altijd over Cheryl en Willemijn. Joke werd daarbij toch altijd een beetje als de Anouk van de groep gezien en omdat juist zij als eerste gaat trouwen vonden we dit thema echt hilarisch. Toen we verder lazen ontdekten we dat er bij dit vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente een zestal activiteiten op het programma staat.

  • Hockey met tampons
  • Worstelen in een Sumopak
  • Een race op naaldhakken
  • Ver werpen met handtasjes
  • Schieten op Red Bull
  • Het uithangen van de vuile was

Al bij het lezen van al deze activiteiten lagen we in een deuk. Ja, we lachen wat af, dus we hadden er al helemaal zin in en het is ook echt een fantastisch vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente geworden, waar we nog lang op terug zullen kijken.

Het vrijgezellenfeest van begin tot eind

Op de dag dat het vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente van start ging hebben we Joke thuis opgehaald, zonder haar te vertellen wat we gingen doen. Haar aanstaande bruidegom zat in het complot en had haar verteld dat ze naar hun nieuwe huis moesten omdat er een probleem was met de levering van de keuken. Helemaal stijf van de stress is ze naar het nieuwe huis gegaan, waar ze verwacht had een keuken aan te treffen die niet naar behoren was geleverd, maar toen vond ze ons daar. Haar blik was echt fantastisch. Dit had ze niet zien aankomen en dat was precies de bedoeling. We hebben haar toen meegenomen naar de locatie waar het vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente zou plaatsvinden, op het terrein van Outdoor Unlimited in Den Ham. Daar werden we met een hapje en een drankje verwelkomd en toen begon het programma. De ene activiteit was nog grappiger dan de andere en bij de Tampon Hockey hebben we ons echt bescheurd van het lachen. Omdat het in het thema van Gooische Vrouwen was opgezet konden de typetjes en stemmetjes natuurlijk niet ontbreken. Opeens waren er meerdere Cheryls en Claires met elkaar aan het strijden wie het verst hun handtasje kon werpen en het snelst kon racen op naaldhakken. Het was ook fantastisch om Joke in een Sumoworstelaarspak te hijsen en één voor één met haar te gaan stoeien tot ze erbij neer viel. We zijn ruim drie uur in de weer geweest en hebben echt de middag van ons leven gehad, waarna we heerlijk met elkaar bij de barbecue zijn gaan zitten en lekker hebben gegeten. Dit hadden we in combinatie gedaan met een drankarrangement, want ja, een echte Gooische Vrouw kan niet zonder een wijntje.