Ik was altijd iemand die niet hield van smartphonehoesjes. Ik zag niet waarom ik mijn mooie gouden iPhone moest verpakken in een lelijk leren omhulsel. Ik heb wel eens gekeken naar de verschillende exemplaren, maar ik werd nergens heel warm van. Ook toen ik mijn nieuwe iPhone X binnenkreeg besloot ik om geen beschermhoesje daarvoor te kopen. Dat ging een paar weken goed, tot ik het apparaat uit mijn handen liet vallen: uiteraard lag het scherm direct aan diggelen. Mijn vrienden waren er natuurlijk als de kippen bij om me te vertellen dat dit voorkomen had kunnen worden, mits ik natuurlijk een iPhone X hoesje had gehad. Ik kon niet anders dan capituleren… Ik ben op zoek gegaan naar een hoesje. Ik moest toen verschillende vragen voor mezelf beantwoorden:

  • Wilde ik een egale kleur of een patroon?
  • Welk materiaal paste bij mijn telefoon?
  • Wilde ik één of meerdere hoesjes?

De eerste beslissing die ik moest maken had te maken met de kleur. Wilde ik een iPhone X hoesje in een specifieke kleur, of was ik op zoek naar een bepaalde stijl? Dit vond ik best een lastige opgave. Aan de ene kant was ik altijd tegen de hoesjes geweest, dus waarom was de kleur dan nu ineens zo belangrijk? Aan de andere kant, als ik dan toch een hoesje ging gebruiken, kon deze maar beter prettig zijn om naar te kijken. Uiteindelijk dacht ik besloten te hebben dat een hoesje met een patroon wel bij me paste. Ik ben toen eens gaan zoeken naar een geschikte aanbieder en vond Iphonehoesjes.nl. Toen ik daar het assortiment bekeek, vond ik een egale kleur toch beter. Specifiek ging mijn voorkeur uit naar een mooie lederen hoes. Wil jij ook een iPhone X hoesje kopen? Ga dan eens naar de site van iphonehoesjes voor het volledige aanbod!

iPhone X hoesje: gelijk een grotere bestelling?

Vervolgens moest ik nog een laatste afweging maken: wilde ik één iPhone X hoesje, of gelijk meerdere exemplaren. Ook dat vond ik een lastige keuze. De voordelen van één hoesje staan buiten kijf. De aanschaf is goedkoper en je hebt er geen omkijken naar. De keerzijde is dat je telefoon altijd dezelfde look heeft. Normaal gesproken heeft hij natuurlijk ook maar één kleur, maar bij een hoesje is dat toch anders. Ik heb toen eens gepraat met wat vrienden die ook allemaal een iPhone X hoesje hadden gekocht. Zij adviseerden me allemaal om gewoon één exemplaar uit te zoeken. Een aantal hadden meerdere hoesjes gekocht, maar gaven aan dat ze daar eigenlijk niks mee deden. Je stopt de telefoon één keer in je favoriete hoesje en daar blijft hij inzitten. Uiteindelijk gaf die kennis de doorslag en heb ik één iPhone X hoesje gekocht. Nu ik de lederen hoes een aantal weken gebruik ben ik eigenlijk zeer tevreden. Ik heb mijn telefoon alweer een paar keer laten vallen, maar ik kan geen enkele beschadiging zien op het materiaal. Eigenlijk ben ik dus zeer tevreden! Ben jij ook op zoek naar een iPhone X hoesje? Surf dan snel naar bovenstaande site!

Maak gebruik van je bedenktijd!

Op de site krijg je op iedere bestelling 14 dagen bedenktijd. Dat houd in dat je het product gewoon terug kunt sturen als je toch besluit het niet te gebruiken. Ik kan iedereen adviseren om gebruik te maken van die bedenktijd. Ik heb het iPhone X hoesje eerst een week in de verpakking laten zitten, voordat ik hem ben gaan gebruiken. Ik wist toen zeker dat dit het exemplaar was waar ik mee verder wilde! Neem de tijd en bekijk of je bestelling echt bij je past!