Golf is voor 55 plussers de ultieme manier om de vrije tijd te besteden, om zo ontzettend veel redenen. Waar je golf voor 55 plussers bijzonder goed kunt spelen, is als je incheckt bij ’t Kruisselt. Hier kun je namelijk niet alleen golf voor 55 plussers spelen, maar kun je er bijvoorbeeld een heerlijke weekend weg van maken. Slaap voorafgaand aan het potje golf in het heerlijke hotel, of rust er nadien lekker uit. Boek bijvoorbeeld nu golf voor 55 plussers als compleet arrangement voor de maand mei. Dan ontvang je:

  • Twee nachten logeren
  • Twee keer uitgebreid dineren en driegangendiner
  • 18 holes golfen bij Het Rijk van Sybrook
  • Onbeperkt golfen op eigen golfbaan

Heb je plots veel zin gekregen in golf voor 55 plussers? Bezoek dan direct de site kruisselt.nl. Hier vind je alles wat je wilt weten over golf voor 55 plussers, en meer. Spreekt het je aan wat je hier leest? Wacht dan niet te lang met het boeken van zo’n superleuk arrangement, en boek vandaag nog. Overigens hoef je geen kennis van golf te hebben om golf voor 55 plussers te kunnen spelen bij ’t Kruisselt. Ze bieden namelijk ook golfclinics aan, zodat je in korte tijd de kneepjes van het vak leert en vervolgens zelfstandig je slag kunt slaan. Je kunt dan gelijk lid worden van de golfclub, wat je in contact brengt met mensen die net als jij houden van golf.

Waarom is golf 55 plussers zo leuk?

Tegenwoordig zijn er heel veel activiteiten die gericht zijn op de jeugd en jongeren. Het gaat dan om bijvoorbeeld relatief actieve activiteiten, of trends die zijn overgewaaid vanuit Amerika en een bepaalde mate van intelligentie vereisen. Als je wat ouder bent dan deze leeftijd, dan valt het soms niet mee om iets leuks te bedenken wat je kunt gaan doen. Ben je bijvoorbeeld graag in de natuur, houd je van beweging, ben je sportief aangelegd en word je graag ook mentaal uitgedaagd? Dan zijn er niet heel veel sporten te vinden waarbij je je niet enorm in het zweet hoeft te jagen, of waarna je aan het einde van de dag gewoon compleet uitgeblust voelt. Als 55+’er ben je natuurlijk nog niet bejaard, maar ook niet meer zo jong. Dus wat kun je dan doen om een activiteit te bedenken die aanvoelt als een uitje en je je aan het einde van de dag nog steeds lekker energiek voelt? Er zijn veel 55+’ers die kiezen voor een partijtje golf. Hoewel golf voor de jeugd saai lijkt, is dat het natuurlijk allesbehalve. Er komt veel bij kijken om het balletje in de juiste hole te slaan. Je moet je goed concentreren, een goede techniek hebben qua slag en precies weten wat je doet. Daarnaast ben je ook nog eens lekker buiten en kun je genieten van een prachtige grasmat. Golf is voor 55 plussers een ideale manier om de vrije tijd op te vullen.

Kies uit verschillende banen

Golf voor 55 plussers kun je spelen op diverse banen in Nederland of daarbuiten. Maar waar het écht aanvoelt als een lekker dagje uit, dat is bij ’t Kruisselt. Hier kun je golf voor 55 plussers spelen op verschillende banen. Kies bijvoorbeeld uit golven op een 9 holes-baan. Vind je dit een beetje te saai? Dan kun je ook eens de 27 holes-baan proberen. Als je golf voor 55 plussers kiest, dan wil je natuurlijk ook een beetje verwend worden. Kies dus gewoon eens voor een speciaal arrangement. Neem je vrienden of collega’s mee en laat je lekker in de watten leggen.