Ik ben zeven jaar geleden een webshop gestart en de laatste jaren verkopen wij steeds meer artikelen in het buitenland. Wij zijn al actief in veel omliggende landen en willen binnenkort ook de Spaanse markt betreden. Ik zocht daarom een vertaalbureau dat kon helpen met de vertaal werkzaamheden, want de productteksten en website willen wij in het Spaans hebben. Wij hebben de website al laten vertalen naar Engels, Duits en Frans en Spaans werd de volgende stap. Ik zocht een professioneel bedrijf en kwam toen uit bij Spaans Vertaalbureau Hernandez. Zeven jaar geleden begon ik een webshop en richtte mij alleen op de Nederlandse markt. Door de jaren heen is het bedrijf steeds meer gegroeid en een aantal jaar geleden hadden wij het idee dat er weinig groei meer in Nederland mogelijk was. De snelle groei was niet meer mogelijk en wij besloten om een expansie naar het buitenland te onderzoeken. Het leek ons het beste om eerst in Duitsland en België te verkopen en het bleek dat er mogelijkheden voor ons waren. Wij wilden de vertaalwerkzaamheden door freelancers laten uitvoeren, maar bedachten ons uiteindelijk. Klanten moeten een goede ervaring hebben als ze onze website bezoeken en dan moeten wij vertaalfouten voorkomen. Wij schakelden twee vertaalbureaus in en waren erg blij met het vertaalwerk. Deze bureaus waren duurder dan de freelancers, maar leverden kwaliteit af en daar waren wij naar op zoek. De expansie naar het buitenland bleek een succes en dit jaar willen wij de Spaanse markt betreden. Het leek ons weer het beste om de vertaal werkzaamheden uit te laten voeren door een vertaalbureau. De vertaalbureaus die wij hiervoor hadden gebruikt, konden niet vertalen naar het Spaans, daarom moesten wij op zoek naar een ander bedrijf. 

Onze vertaal werkzaamheden uit laten voeren door Spaans Vertaalbureau Hernandez

Online ging ik op zoek naar een bureau dat de website en teksten kon vertalen naar het Spaans. Ik vond een aantal bureaus en vergeleek hun prijzen en werkzaamheden. Ik zag op de website vertaalservicespaans dat dit bedrijf ook officiële vertaal werkzaamheden mag uitvoeren, waardoor ik zeker wist dat dit bedrijf voor een goede vertaling zou zorgen. Ze kunnen bijvoorbeeld juridische teksten, maar ook officiële teksten voor de overheid vertalen. Ik nam contact op met dit bedrijf en was zeer tevreden over de prijs, hun ervaring en de snelheid waarmee zij de vertaling konden leveren. Na het gesprek besloot ik dat dit bedrijf de vertaal werkzaamheden mocht uitvoeren. 

Bijna klaar om de Spaanse markt te betreden

Ondertussen zijn bijna alle teksten op de website klaar in het Spaans en wij kunnen bijna onze producten op de Spaanse markt verkopen. Wij hebben de vertaal werkzaamheden door een aantal Spaanse kennissen laten testen en die konden geen fouten ontdekken. Zij zeiden dat de teksten erg natuurlijk overkwamen en goed geschreven zijn. Voor vertaal werkzaamheden naar het Spaans kan ik Spaans Vertaalbureau Hernandez aanraden.

  • Zij kunnen verschillende soorten teksten vertalen naar het Spaans
  • Kunnen ook officiële documenten en teksten vertalen
  • Wij waren erg tevreden over de prijs en snelheid van de vertalingen
  • De vertalingen hebben wij getest en zijn goed uitgevoerd