Elke monteur werkt tegenwoordig met uitleesapparatuur. Het is een machine die u kunt aansluiten op de boordcomputer van een moderne personenauto. iCarsoft is een bekend merk dat dergelijk materiaal produceert en dat u bij obdwarenhuis.nl kunt bestellen. Dergelijke techniek moet met de tijd meegaan en dat betekent vaak dat u nieuwe producten moet kopen. Gelukkig kunt u de producten van iCarsoft aan uw laptop of pc koppelen waarna het online geüpdatet kan worden. Erg handig als er een nieuw model van een bepaald merk op de markt is verschenen. U kunt uw iCarsoft product gewoon blijven gebruiken en daarmee bent u geen dief van de portemonnee. Het uitlezen van de boordcomputer is misschien wel de eerste check die een monteur doet bij bijvoorbeeld een apk-keuring of een mankement die niet direct gedetecteerd kan worden. Bij een lekke band is bijvoorbeeld duidelijk wat er aan de hand is, maar bij een kapotte carburateur, accu of koppeling niet. Dankzij iCarsoft kunt u het mankement snel opsporen en oplossen. Ook voor het kalibreren komt iCarsoft als geroepen. U wilt immers na het vervangen van een lekke band de auto weer uitlijnen. Zelfs daar kunnen deze machines u bij helpen. Een groot voordeel van iCarsoft ten opzichte van andere merken is dat ze een product per automerk en soms zelfs voor speciale modellen van die merken hebben uitgebracht. Als gelicenseerde autodealer klinkt u dat waarschijnlijk als muziek in de oren. Kijkt u daarom eens op onze website en vergeet ons niet te bookmarken. Bij OBD Warenhuis leveren we zowel iCarsoft voor OBD1, dus voor auto’s voor 2001 of 2004, afhankelijk van de motor, als OBD2, dus voor de moderne wagens.

Voor elk merk is er wel iCarsoft te vinden in ons assortiment

Het is absoluut noodzakelijk dat u het juiste product van iCarsoft online uitzoekt voordat u bestelt. Mocht u toch een fout maken dan hebt u uiteraard altijd nog 14 dagen retourrecht, dus er is zeker geen man overboord. Toch kan dit erg vervelend zijn, zeker als er een klant op uw service wacht. Neemt u daarom gerust even contact met ons op als u toch twijfelt.

  • U kunt ook zelf uw zoekgebied eenvoudig verkleinen door het merk aan te vinken,
  • Geef aan wat u belangrijk vindt zoals Bluetooth of gratis updates,
  • Zoek op protocol of op prijs en maak een keuze.

U kunt uiteraard zakelijk online bestellen. Ook een bestelling van een autoliefhebber die veelvuldig aan zijn eigen wagen sleutelt, nemen wij vanzelfsprekend aan. Kies de iCarsoft uit, vul uw adres- en contactgegevens in en betaal via bijvoorbeeld iDEAL of uw credit card. We hebben alle producten doorgaans op voorraad dus dat betekent dat u het morgen al in huis kunt hebben. Naast de speciale apparaten voor individuele merken bieden we ook universele iCarsoft apparaten aan. Handig voor garagebedrijven die zich niet op een speciaal merk richten.

Wij zijn de officiële dealer van dit merk uitleestechniek in Nederland en in België

Een bestelling is snel geplaatst. Wij zorgen er vervolgens voor dat we het dezelfde werkdag nog kunnen verzenden. Mocht u ten slotte nog vragen hebben dan kunt u ons op diverse manieren bereiken. Bijvoorbeeld door te mailen, door te bellen of door een bericht te sturen via de sociale media zoals Facebook. Hopelijk bent u nadien uitermate tevreden over onze service en de bestelde producten. Vergeet daarom niet om onze site te beoordelen. Dat zullen we zeer waarderen. En zoekt u naar vervangende onderdelen of accessoires? Ook dan zult u keer op keer bij ons slagen.