Binnen het juridische veld zijn er constant veranderingen die elkaar opvolgen. Het is daarom niet ongebruikelijk dat uw jurist binnen korte tijd uw bedrijf verlaat. U staat dan voor de opgave om snel een vervanger te vinden. T&P Legal is een niche bemiddelaar voor juristen en advocaten die u kan voorzien van een interim jurist binnen 1-2 werkdagen. Op de website tplegal.nl kunt u lezen hoe het vinden van een interim jurist in zijn werk gaat. Het voordeel van T&P Legal is dat zij elke interim jurist uit hun database persoonlijk kennen en zij onderhouden regelmatig onderling contact. Hierdoor kunt u snel voorzien zijn van een interim jurist, doordat T&P Legal altijd op de hoogte is van de beschikbaarheid van alle zzp juristen. De voordelen van het vinden van een jurist via T&P Legal zijn:

  • Een voorstel van beschikbare juristen binnen 1-2 werkdagen
  • Professionele en zelfstandige juristen die meteen aan de slag kunnen
  • Het vraag nauwelijks investering vanaf uw kant
  • De interim jurist is flexibel inzetbaar

De jurist die u zoek is inzetbaar om de belangen van uw bedrijf te behartigen. Hij of zij kan u bijstaan in het voorzien van advies omtrent uw rechtspositie. Wilt uw weten wat de zwakke en sterke punten zijn van uw bedrijf als het aankomt op uw rechtspositie? Een interim jurist kan u hierbij helpen. Ook als er een rechtszaak loopt waarbij uw bedrijf betrokken is, kan de jurist u hierin bijstaan en voor u al het contact onderhouden, onderhandelingen doen en stukken opstellen. Wilt u weten hoe het proces van het aanstellen van een interim jurist in zijn werk gaat? Lees dan de ervaring van een van de klanten van T&P Legal hieronder.

Een interim jurist aanstellen; hoe werkt dat?

Gert-Jan zocht voor zijn bedrijf een jurist die op korte termijn beschikbaar was, T&P Legal hielp hem hierbij. “Doordat onze jurist een nieuwe baan had gevonden terwijl wij betrokken waren bij een rechtszaak, waren wij met spoed op zoek naar een jurist. Afgezien van de rechtszaak, waarvoor de nodige kennis en stukken moesten worden overgedragen, waren er veel lopende taken die ook aandacht vroegen. We hadden iemand nodig die zo snel mogelijk aan de slag kon om binnen een maand volledig zelfstandig op de rechtszaak te kunnen werken en op de hoogte te zijn van de andere zaken. Na een spoedoverleg kwamen wij tot de conclusie dat wij het beste op zoek konden naar een interim jurist. Na wat rondbellen werden bij gewezen op de diensten van T&P Legal. Zij leken de juiste partij te zijn om ons te helpen met het vinden van een interim jurist, omdat zij zowel snel konden leveren alsmede dat de juristen professionele zelfstandigen zijn die meteen aan de slag kunnen. Na een prettig telefoongesprek met Willem Gentenaar, werd de procedure in gang gezet. Willem verzekerde mij dat hij de juiste persoon kon vinden voor onze vraag en binnen twee dagen belde hij terug. Hij stelde aan ons twee juristen voor die beiden gespecialiseerd waren in de werkzaamheden waar wij ze voor nodig hadden. We hebben interviews met ze gehouden en de volgende dag wisten we wie het best voor de baan was. Nog diezelfde week kon de jurist aan de slag om alle werkzaamheden van onze toenmalige jurist over te nemen. Wij zijn zeer tevreden met de service die T&P Legal ons heeft geboden”.

Wil jij aan de slag als jurist?

Ben jij een zelfstandige jurist met voldoende werkervaring? Neem dan contact met T&P Legal op om te solliciteren voor de database.