Bij het verkopen van producten en diensten is een goede webshop noodzakelijk. Deze moet zowel gebruiksvriendelijk voor de bezoekers zijn als voor de beheerder. Een Magento webshop is zo’n gebruiksvriendelijke webshop. Met een Magento webshop kunt u namelijk altijd de modernste eisen hebben. Daarnaast heeft een Magento webshop ook een onderscheidende uitstraling, waardoor uw klanten terug zullen keren en nieuwe klanten snel in uw webshop te vinden zijn. Creative ICT is gespecialiseerd in het bouwen van een Magento webshop. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we uw omzet kunnen verhogen.

Met een Magento webshop heeft u gegarandeerd succes

Een Magento webshop sluit perfect aan op uw huisstijl. Tijdens de ontwikkeling krijgt u inzicht in alle processen, zoals de schetsen, het ontwerp en de inrichting van de webshop. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een vlekkeloos verloop van uw Magento webshop en heeft u een indrukwekkend eindresultaat. Uw Magento webshop is tevens altijd optimaal vindbaar in alle zoekmachines, doordat deze volledig op alle eisen aangepast is. Wij hebben hierbij twee opties: de Magento 1 en de Magento 2. Beide zijn zeer krachtige e-commerce platformen die de webshopeigenaar voorzien van handige features. De multi-store optie biedt de optie om snel uit te breiden met een extra webshop om nieuwe markten te betreden. De voordelen van de Magento 2 webshop ten opzichte van de eerste zijn onder andere:

  • Responsive lay-out
  • Betere performance en snelheid
  • Meer opties voor zoekmachine optimalisatie
  • Geautomatiseerd testen

Echter is iedere Magento webshop hetzelfde. Zo kunt u gebruik maken van een gevarieerd aanbod aan extensies op het internet en de Magento Marketplace om extensies te keuren en aan te bieden. Zo kan Magento altijd uitgebreid worden met nieuwe functionaliteit. Ook voor optimalisatie van het orderproces zijn veel extensies beschikbaar. Zo heeft u altijd de beschikking over een goed werkende en tevens gebruiksvriendelijke webshop waarmee uw klanten niet alleen snel en eenvoudig alle producten kunnen vinden die zij willen hebben, maar ook terug zullen keren vanwege deze gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast kunnen uw klanten hem altijd op zowel de laptop, smartphone als tablet gebruikt worden en u krijgt hem kant-en-klaar opgeleverd door onze medewerkers. Vanaf het moment dat u hem opgeleverd heeft gekregen, kunt u alles eenvoudig zelf bijhouden middels het CMS systeem. Zo kunt u snel en effectief uw catalogus publiceren en uitbreiden als dit naderhand nog nodig is. Daarnaast kunnen wij van Creative ICT uiteindelijk ook voor de hosting van uw webshop zorgen, waardoor uw webshop alleen maar sneller gaat werken. In combinatie met een SSL-certificaat is uw webshop geheel veilig om te gebruiken voor uw bezoekers.

Een goedwerkende website voor iedereen

Creative ICT is uw specialist op het gebied van website bouwen en onderhouden. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel de bouw als hosting van webshops, wat wij hebben uitgebreid met het bouwen van webshops. Wij hebben voor iedere dienst de geschikte specialisten in dienst die ervoor kunnen zorgen dat alles van begin tot eind goed geregeld is. Daarnaast heeft u altijd inzicht in het proces en kan alles te allen tijde aan uw wensen aangepast worden. Zo bent u gegarandeerd van een goed werkende website die ook door ons gehost kan worden en voorzien kan worden van alle eisen die de grote zoekmachines stellen, zoals SEO en SSL-certificaten. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op creativeict.nl. Wij helpen u graag verder.