Neem geen risico, geef je op voor een HIV testIs er een kans dat je het HIV-virus hebt? Ook al is die kans maar heel erg klein? Dan is het zeker aan te raden om je op te geven voor een HIV test. Zo snel mogelijk. Het is heel mooi dat de medische wetenschap zo ver is dat deze infectieziekte goed behandeld kan worden. Een aantal jaar geleden was dat nog een heel ander verhaal. Maar dan is het wel van groot belang dat je er op tijd bij bent. Want als HIV zich verder ontwikkelt en overgaat in aids, dan heb je een groot probleem. Er zijn allerlei manieren om aan HIV te komen, zoals:

  • Onveilige seks
  • Contact met geïnfecteerd bloed
  • Scheur in condoom tijdens seks
  • Klachten
  • Waarschuwing partner

Dus ook al ben je maar een keer in contact geweest met bloed van een ander en weet je niet zeker of deze drager is of niet? Of heb je een keer onbeschermde seks gehad met iemand die je niet kent? Dan is het zeker aan te raden om een HIV test te doen. Relatief gezien is dit maar een kleine moeite, maar deze kleine moeite zou wel je leven kunnen redden.

Deze HIV test is snel en betrouwbaar

Iedereen die ook maar enigszins het vermoeden heeft dat hij of zij HIV zou kunnen hebben, zou ik willen aanraden om naar One Day Clinic te gaan. Hier kun je terecht voor een snelle en betrouwbare HIV test, en daarbij nog veel meer SOA tests. Op een dag kwam ik erachter, dat ik mezelf niet kon garanderen dat ik geen HIV zou hebben. Ik las op de site https://onedayclinic.nl/soa-test/hiv-test/ over de manieren waarop je aan dit virus kunt komen. En ik moest heel eerlijk zijn tegenover mezelf en bekennen dat ik niet altijd even verstandige keuzes had gemaakt. Toen ik dat voor mezelf had geaccepteerd, moest ik van mezelf ook mijn verantwoordelijkheid nemen en een afspraak maken voor een HIV test. Ik vond dit best heftig, ik moest niet denken aan welke gevolgen een eventuele besmetting voor mij en mijn leven zou hebben. Ik heb online een afspraak gemaakt bij One Day Clinic. Ik moet zeggen dat dit een fijne ervaring was, voor zover dat mogelijk is. Het is een zeer professionele kliniek waar veel voordelen bij komen kijken.

Check de site van One Day Clinic

Ik vind het zeker een aan te raden om naar One Day Clinic te gaan voor een HIV test. Je wordt hier heel vriendelijk geholpen en ze hebben een HIV test die echt heel betrouwbaar is. Bovendien wordt de HIV test uitgevoerd door een gecertificeerde arts en wordt de uitslag nog eens extra gecheckt in het laboratorium. Je hoeft ook niet lang in spanning te zitten, want doorgaans krijg je binnen twee werkdagen al de uitslag. En mocht je echt niet kunnen wachten, dan is het zelfs mogelijk om na 90 minuten al uitsluitsel te krijgen. Ik heb de test ondergaan en ik ben heel blij om te kunnen melden dat ik het HIV-virus niet heb. Het was voor mij echt een hele opluchting. Je hebt nooit zekerheid als je geen test doet en daarom kan ik een dergelijke test van One Day Clinic zeker aanraden. Het is een hele geruststelling, en mocht je wel drager zijn van het virus dan kan er snel actie worden ondernomen. Zet een eerste stap en ga naar de site van One Day Clinic. En maak dan gewoon een afspraak, daar zul je jezelf nog lang dankbaar voor zijn.