Auto service Jan Dekker in Hengelo is het juiste adres voor volledig onderhoud aan uw voertuig. Wanneer u uw auto regelmatig een onderhoudsbeurt geeft, blijft uw auto veilige en betrouwbaar. Hierdoor wordt de kans dat uw stil komt te staan aan de kant van de weg aanzienlijk klein. Ook wanneer u weinig kilometers rijdt, raadt auto service Jan Dekker in Hengelo het aan om onderhoud te laten uitvoeren. Bij weinig kilometers veroudert met name de olie en verliest deze haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt. Het is verstandig om minimaal één keer per jaar de olie te laten verversen. Bij onderhoud door autoservice Jan Dekker in Hengelo worden alle slangen en rubbers ook gecontroleerd op droogtescheuren en slijtage. Bent u van plan een afspraak in te plannen? Neem dan contact op met onze vestiging of stuur ons een email.

Diensten Jan Dekker auto service in Hengelo

Auto service Jan Dekker in Hengelo biedt verschillende service mogelijkheden aan. Mogelijke diensten die Jan Dekker verleend zijn:

  • Reparatie/onderhoud. Uw auto is één van uw kostbaarste bezitten. Door regelmatig onderhoud aan uw auto uit te blijven voeren, verkleind u de kans dat u stil komt te staan aan de kant van de weg.
  • APK keuring. Ongeveer twee maanden voor het verlopen van uw APK-keuringsrapport kunt u uw auto opnieuw laten APK-keuren. De einddatum blijft dan gewoon staan en wordt niet vervroegd. Als u graag een herinnering van ons bedrijf wilt, kunt u de link invullen van de RDW die op onze site staat. 
  • Onafhankelijk aankoop advies. Het aankoopadvies van auto service Jan Dekker uit Hengelo is onafhankelijk omdat dit auto service bedrijf zelf geen auto’s in de verkoop hebben. Het is voor hen dus niet van belang om een auto te verkopen. Verder vinden wij het belangrijk om uw goed advies te geven wanneer u een nieuwe auto overweegt te kopen.
  • Camperonderhoud. Het is mogelijk om alle campers, tot 3500 kg, te laten onderhouden en repareren bij auto service Jan Dekker uit Hengelo. Het vakkundig personeel van Jan Dekker is voorzien van het vereiste apparatuur en kennis om ervoor te zorgen dat uw camper klaar is om mee op reis te gaan.
  • Airco. Een goed functionerende airco zorgt voor een aangename temperatuur, regelt de luchtvochtigheid en voorkomt het beslaan van ramen in zowel de zomer als de winter. 
  • Diagnoseapparatuur. Met de moderne diagnoseapparatuur van auto service Jan Dekker uit Hengelo kunnen zelfs de meest moderne auto’s terecht voor het juiste onderhoud en diagnostiek.
  • Schade herstellen. Bij schade kunnen wij u helpen het schadeformulier invullen en contract houden met expert en verzekeringsmaatschappij, voor een vakkundige afhandeling. 
  • Uitdeuken zonder spuiten. Kleine deukje, ter grootte van een golfbal, kunnen met een speciale techniek worden uitgedeukt zonder dat uw auto opnieuw gespoten hoeft te worden.

Dienstverleners van Jan Dekker

Persoonlijke dienstverlening is belangrijk bij auto service bedrijf Jan Dekker uit Hengelo. Er zijn drie personen met een grote rol binnen het bedrijf: Jan Dekker, Diana Dekker en Robbert Boot. Verder heeft het bedrijf soms ook verschillende stagiaires in dienst en bieden zij verschillende stageplekken aan. Deze stagiaires zijn afkomstig van Innovam en R.O.C. Waar Jan en Robbert voornamelijk met de stagiaires in de werkplaats werken, doet Diana de administratie op kantoor.