Een paar jaar geleden heb ik een zwaar ongeluk gehad en heb hier nooit goed van kunnen herstellen. Ik reed op de fiets naar huis, toen ik van de zijkant hard geraakt werd door een auto. Fysiek kan ik bijna weer alles, maar ik heb veel moeite met het concentreren op dingen. Ik kan door het ongeluk mijn oude werk niet meer doen, maar wilde toch weer graag aan de slag gaan. Ik kan op dit moment werk doen dat repetitief is en waarvoor ik mij niet veel voor hoef te concentreren. Ik wilde graag beginnen met productie werk en vond een vacature hiervoor op de website van het bedrijf Timing. Dit bedrijf zorgde ervoor dat ik snel aan de slag kon gaan en ben hier erg blij mee. Sinds mijn ongeluk ben ik bezig met mijn herstel en dit duurt erg lang. Ik heb veel pech gehad, want het ongeluk heeft veel invloed op mijn dagelijks leven. Gelukkig heb ik geen last meer van fysieke problemen, maar lang concentreren is erg moeilijk voor mij. Ik wilde graag weer beginnen met werken, omdat de hele dag thuiszitten niet goed voor mij is. De specialist raadde mij aan om te beginnen met productie werk, omdat dit iets is waar ik weinig problemen mee zou moeten hebben. Voor het ongeluk werkte ik op kantoor bij een groot bedrijf in Eindhoven, maar ik kan dit werk niet meer doen. Mijn oude manager was erg betrokken bij mijn herstel, maar begreep dat ik daar op dit moment niet kan werken. Ik had nog nooit productie werk gedaan, maar wilde graag aan de slag gaan en hoopte een leuk bedrijf in de buurt te vinden. Het leek mij verstandig om het werk eerst uit te proberen en daarna volledig te gaan werken.

Veel vacatures voor productie werk gevonden

Samen met mijn zus ging ik op zoek naar vacatures voor productie werk en wij kwamen toen de website Op zoek naar productie werk in de buurtTiming.nl tegen. Dit bedrijf heeft veel vacatures op hun website staan en ik vond verschillende geschikte banen in mijn omgeving. Mijn cv was niet relevant voor het werk, daarom nam ik contact op met dit bedrijf. Ik had een goed gesprek met een van de medewerkers en zij zou haar best voor mij doen. Een paar dagen later werd ik opgebeld dat ik een bij een bedrijf kon langskomen voor een gesprek over productie werk. Als dit niets zou worden, dan kon zij andere bedrijven voor mij vinden.

Blij dat ik ben begonnen

Het gesprek bij het bedrijf ging erg goed en deze man had begrip voor mij situatie. Hij zei dat ik een aantal uur kon starten met productie werk, als dit goed zou gaan, dan kon ik meer uren werken. Ik ben erg blij dat ik ben begonnen en het gaat tot nu toe erg goed, ik wil binnenkort meer werken. Ik was erg blij met de hulp van Timing en dat zij productie werk voor mij hebben gevonden. 

  • Op hun website staan veel vacatures
  • Ik had een goed gesprek met een adviseur
  • Zij regelde snel een gesprek voor mij
  • Ik ben nu aan het werk en er erg blij mee