Bent u op zoek naar particuliere verzekeringen? Dan raad ik u echt de particuliere verzekeringen aan van ‘t Assurtantiekantoor. U leest er meer over op deze pagina t-assurantiekantoor
‘t Assurantiekantoor is de plek waar u prima terechtkunt voor allerlei particuliere verzekeringen.

Voor welke particuliere verzekeringen kunt u bij ‘t Assurantiekantoor terecht?

U kunt bij ‘t Assurantiekantoor echt voor tig verschillende verzekeringen terecht. Ik heb ze hieronder voor je neergezet.

De particuliere verzekeringen waarvoor je bij ‘t Assurantiekantoor terechtkunt zijn:

 • Kostbaarhedenverzekering;
 • Ongevallenverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Inboedelverzekering;
 • Opstal- of woonhuisverzekering;
 • Rechtsbijstandsverzekering;
 • Personenautoverzekering;
 • Motorverzekering;
 • Doorlopende reisverzekering;
 • Annuleringsverzekering;
 • Uitvaartverzekering.

Waarom een particuliere verzekering afsluiten bij ‘t Assurantiekantoor?

Wij moeten in het leven allemaal keuzes maken. We hopen altijd dat na verloop van tijd de keuzes die wij maken de meest verstandige kunnen zijn. Echter weten we nooit zeker hoe het leven loopt. Daarom is het een goed idee om een particuliere verzekering bij ‘t Assurantiekantoor af te sluiten. Dit kantoor kan namelijk goed de risico’s van een beslissing in kaart brengen. Aan de hand daarvan kijkt het kantoor of deze risico’s afwegen tegen de voordelen van de beslissing. Hierdoor kan het kantoor u goed vertellen of u een risicovolle beslissing maakt en voor u de juiste particuliere verzekering aanraden. 

Dit kantoor werkt met ruim 90 verzekeraars. Hierdoor weet ik zeker dat dit kantoor u kan helpen met het afsluiten van een particuliere verzekering bij een verzekeraar die goed bij u past. Dat is natuurlijk ontzettend prettig!

De extra service van ‘t Assurantiekantoor

Bij ‘t Assurantiekantoor weten ze dat een particuliere verzekering niet direct goed is als u er een standaardpolis bij krijgt. Het is daar dus niet zo van: ‘We hebben met z’n allen aan onze wettelijke plicht gedaan. U heeft de verzekering die u wettelijk hoort te hebben, dus veel plezier ermee!’ Nee absoluut niet. ‘t Assurantiekantoor wilt ook dat u daadwerkelijk wat aan uw particuliere verzekering heeft.  Zo kijken ze of u de particuliere verzekering u inderdaad een zinvolle dekking geeft wanneer u een beroep op de verzekering doet. Er is natuurlijk niets vervelender dan dat u jarenlang betaalt voor een bepaalde verzekering, er op een gegeven moment een beroep op doet en er dan achterkomt dat u helemaal niet goed verzekerd bent. Wanneer u daar pas op het laatste moment achterkomt, is het natuurlijk al te laat. U zult het met de verzekering moeten doen die u heeft en dat is in zo’n geval uiteraard alleen maar vervelend. Er is dan helaas niets meer aan te doen. 

Laat het ‘t Assurantiekantoor je helpen bij jouw particuliere verzekering

Om zeker te weten dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u een beroep doet op 1 van uw particuliere verzekeringen, kunt u dus het beste via ‘t Assurantiekantoor de particuliere verzekeringen afsluiten die u wenst te hebben of die u nodig heeft. Zij zijn er erg ervaren in en weten aan de hand van uw situatie precies welke particuliere verzekering of verzekeringen u nodig heeft. Ook wanneer u vragen over bepaalde verzekeringen heeft, kunt u gewoon bij ze terecht. Ik heb al heel vaak een vraag aan ze gesteld en werd altijd goed geholpen.