Veel sloffen die je in de meeste winkels kunt kopen, brengen vergelijkbare problemen met zich mee. Schapenwollen pantoffels zijn wat dat betreft echt volkomen anders! Wat voor problemen kun je nu ervaren met de exemplaren die in veel schoenenwinkels en kledingwinkels liggen? Waar veel mensen tegenaan lopen, is in de eerste plaats dat ze er niet zo mooi uitzien. Vaak zijn ze gemaakt in een zogenaamd grappig ontwerp, maar dat vindt lang niet iedereen natuurlijk leuk. Soms wil je gewoon een paar dat er netjes uitziet, dat een mooie uitstraling heeft. Met schapenwollen pantoffels van het merk Shepherd haal je sloffen in huis die er prachtig uitzien en die je gerust aan kunt houden als je bezoek over de vloer krijgt. Dat is dus al één punt dat ze voor hebben op andere modellen! Maar er zijn meer punten te noemen. Zo ervaren veel mensen met de standaard sloffen uit bijvoorbeeld schoenenwinkels dat ze er enorme zweetvoeten in krijgen of dat ze hun voeten juist met geen mogelijkheid warm krijgen. Allebei is het natuurlijk heel erg vervelend. Bovendien gaan ze vaak ook heel snel stinken, wat ook niet echt aangenaam is natuurlijk. Zaken waar je absoluut geen last van hebt als je schapenwollen pantoffels draagt!

Voordelen schapenwollen pantoffels

Zoals gezegd is een groot voordeel van Shepherd schapenwollen pantoffels dus dat ze er erg mooi uitzien. Maar ze bieden nog meer. Zo houdt het wol jouw voeten heerlijk warm, zonder dat je het te heet krijgt. Het reguleert de temperatuur namelijk uitstekend, zodat ze echt heel erg aangenaam zijn om te dragen. Daar komt bij dat wol ook uitstekend in staat is om vocht af te voeren. Mocht je dus toch wat zweterige voetjes krijgen, dan is dit geen enkel probleem! Daar komt bij dat schapenwollen pantoffels ook nooit echt zullen gaan stinken, door het goede ventilerende vermogen van dit materiaal. Je kunt dus rustig je pantoffel uittrekken en naast je bed laten staan, zonder dat je hoeft te vrezen voor de stank. De exemplaren van dit merk hebben bovendien nog als voordeel dat ze voorzien zijn van een harde anti slip zool. Dit betekent dat je niet zomaar uitglijdt op een gladde vloer en dat je er ook rustig eventjes op naar buiten kunt lopen, bijvoorbeeld om de krant uit de brievenbus te pakken. De schapenwollen pantoffels van dit merk bieden op deze manier dus echt verschillende voordelen!

Online bestellen

Heb jij interesse in deze schapenwollen pantoffels? Dan moet je eens een kijkje nemen op shepherd-pantoffels.nl. Hier vind je modellen voor:

  • dames
  • heren
  • baby’s
  • kinderen

Fijn aan dit merk is ook dat zij verschillende soorten modellen maken, van bijvoorbeeld een model in de vorm van een ballerina schoentje, tot exemplaren die tot over je enkel komen. Ook instappers hebben zij in het assortiment, net als sloffen dit tot aan je enkels komen. Zo is er dus echt voor ieder wat wils te vinden! Deze schapenwollen pantoffels zijn veelal uitgevoerd in natuurlijke tinten, waardoor je kunt kiezen uit verschillende bruintinten, grijs en ecru. Maar af en toe brengen zij ook een paar op de markt dat juist een heel opvallende kleur heeft. Wat jij ook kiest, welke kleur of welk model ook maar, je kunt er zeker van zijn dat ze altijd heel erg comfortabel zijn om te dragen! Als je altijd last hebt van koude voeten en je zoekt hier een oplossing voor of wanneer je gewoon geen schoenen wilt dragen binnenshuis maar wel wat aan je voeten wilt hebben, deze schapenwollen pantoffels zijn echt altijd een uitstekende en comfortabele oplossing!