Gamen op een Xbox is natuurlijk heel fijn, alleen is het soms jammer dat de nieuwste spellen zo duur zijn. Niet iedere gamer heeft altijd zomaar even 70 euro op zak om een spel te kopen. Dat betekent dat jonge games afhankelijk zijn van hun ouders of gewoonweg moeten wachten tot de prijs daalt. Wat dat betreft is het verstandig om tijdens Black Friday flink veel games in te slaan, aangezien deze tijdens deze periode vaak wel voor de helft goedkoper worden verkocht. Maar het is een beetje jammer als je slechts 1 keer per jaar Xbox games kunt kopen. Daarom is het goed om te weten dat je ook terecht kunt bij Gamekey Discounter. Hier kun je namelijk de nieuwste Xbox spellen kopen voor een aantrekkelijke prijs. Je hoeft dan dus niet de volle pond te betalen. En toch kun je de leukste en nieuwste Xbox games spelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het spel Gears 5. Dit is een fantastisch spel waarbij je kunt genieten van bloederige gevechten in een single player campagne. Maar je kunt ook online spelen en samen met vrienden de buitenaardse wezens en monsters te lijf gaan. Ben je niet zo’n fan van shooters, maar ben je meer een sportfanaat, dan kun je uiteraard ook kiezen voor FIFA. De FIFA variant maakt het mogelijk om de competitie na te spelen met alle spelers die daaraan meedoen. De spelers zijn extreem realistisch geanimeerd en soms heb je het idee dat je gewoon naar een gewone voetbalwedstrijd zit te kijken. Naast deze twee spellen heb je uiteraard nog veel meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • The Division 2
  • Anthem
  • Red Dead Redemption

Het assortiment is wel aan verandering onderhevig, dus het is altijd goed om gewoon even op de website te kijken om te ontdekken welke spellen ze op voorraad hebben. Een groot voordeel van de Xbox games van gamekeydiscounter.nl, is dat je ze online kunt bestellen en je hoeft daarna niet op een fysieke kopie van het spel te wachten. Net zoals je in de store via je Xbox direct spellen kunt downloaden, zo ook kun je via gamekeydiscounter.nl direct na de aanschaf aan de slag met je spel. Je krijgt na de aanschaf een gamekey en daarmee kun je het gekochte spel activeren. Vervolgens kun je het dus ook meteen spelen zonder dat je eerst nog ergens op moet wachten.

Xbox spellen bestel je eenvoudig online

Dus als je op zoek bent naar Xbox spellen en graag niet teveel betaalt, dan ben je bij gamekeydiscounter.nl aan het juiste adres. Ook qua comfort zit je natuurlijk goed, want je kunt de Xbox spellen immers makkelijk online kopen. Als je op een gegeven moment zin hebt om te gamen, dan kun je na een paar minuten je spel al spelen. Dus kijk vooral eens op de site van gamekeydiscounter.nl en ontdek welke Xbox spellen je kunt kopen.

Koop ook spellen van andere platformen bij gamekeydiscounter.nl

Naast Xbox games, kun je bij deze site natuurlijk ook terecht voor spellen van andere consoles en platformen zoals bijvoorbeeld de PS4 of de PC.