Van de Kraats Advocatuur - gratis juridische bijstand bij letselschadeStel, u besluit op een mooie zomerdag samen met uw partner op de fiets te stappen voor een mooie fietstocht door het bos. Na een uurtje trappen komt u aan bij een fotogeniek onverhard weggetje dat u besluit in te slaan. Niks aan de hand, lijkt het. Maar onder het zand blijkt een verraderlijke boomwortel te liggen die u niet op tijd ziet.

Waarom een letselschade advocaat Almelo inschakelen?

Gelukkig lopen dergelijke alledaagse ongelukken meestal goed af. Maar de gewone huis-tuin en keukenongelukjes kunnen in sommige gevallen verstrekkende gevolgen hebben. U zult niet de eerste zijn die door een dergelijke valpartij (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, of kostbare speciale voorzieningen in zijn woning moet laten inbouwen. Dergelijke kosten vallen onder de noemer letselschade, en zijn in veel gevallen te verhalen op andere partijen. Bij letselschade kun je onder meer denken aan schade die voortvloeit uit de volgende gebeurtenissen:

  • Een verkeersongeval
  • Een medische fout
  • Bedrijfsongevallen en beroepsziektes
  • Contact met gevaarlijke stoffen zoals asbest
  • Gebrekkige producten, die niet werken zoals je verwacht dat ze werken
  • Verwondingen veroorzaakt door dieren
  • Sportblessures

Op wie u die schade kunt verhalen? En hoe u dat precies moet doen? Daar helpt men u bij Van de Kraats Advocatuur graag bij. Van de Kraats Advocatuur wordt geleid door een ervaren letselschade advocaat Almelo, die wordt bijgestaan door een al even ervaren jurist. Verder beschikt deze letselschade advocaat Almelo over een deskundige medisch adviseur, die de gevolgen van uw verwonding vaststelt. Een rekenkundig expert stelt tenslotte een realistisch bedrag vast wat voor vergoeding in aanmerking komt.

Hoe gaat deze letselschade advocaat te werk?

Natuurlijk is het nadenken over de kosten van uw letsel wel het laatste waar u zin in heeft wanneer u met een gebroken been in het ziekenhuis ligt. Daarom nemen de medewerkers van Van de Kraats Advocatuur u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Allereerst neemt men bij deze letselschade advocaat Almelo met u door hoe uw ongeval zich precies afspeelde. Wat is er precies gebeurd, en hoe reageerden u en de wederpartij hierop? Wanneer daar voldoende gronden voor zijn, zal Van de Kraats Advocatuur deze wederpartij vervolgens namens u aansprakelijk stellen voor de door u geleden schade. Na deze aansprakelijkheidsstelling volgt een medisch onderzoek. Hierbij kijkt men wat precies de diagnose is, maar wordt ook vastgesteld wat de gevolgen voor de langere termijn zijn. Kunt u bijvoorbeeld uw beroep blijven uitoefenen? Ook regelt men bij deze letselschade advocaat Almelo een zogenaamde belastinggarantie, waardoor u geen inkomstenbelasting hoeft te betalen over de ontvangen schadevergoeding. Tenslotte wordt de zaak zelf afgehandeld. Vaak komt men wel tot een vergoedingsregeling met de tegenpartij of diens verzekeraar, soms ook komt het tot een rechtszaak. Veel mensen durven de stap naar de advocaat niet te zetten uit angst voor de hoge kosten die dit met zich mee zou brengen. Van de Kraats Advocatuur voorziet u echter gratis en voor niets van juridische bijstand. Dit komt doordat in veel letselzaken alle juridische en medische kosten op de tegenpartij verhaald kunnen worden. Wanneer bepaalde kosten waarschijnlijk toch niet vergoed worden, laat deze letselschade advocaat Almelo u dit vooraf weten. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Wilt u meer weten over Van de Kraats Advocatuur, of over hoe u deze letselschade advocaat Almelo kunt bereiken? Op https://www.vandekraatsadvocatuur.nl/ vindt u meer informatie over de verschillende soorten letselschade, maar kunt u ook kennismaken met de medewerkers van Van de Kraats Advocatuur en contact met deze letselschade advocaat Almelo opnemen.