Bent u opzoek naar de goedkoopste e-sigaretten en e-liquids? Dan bent u goed terecht bij Dutchvapeshop. Wij bieden als website gespecialiseerd in dit soort producten het beste en breedste assortiment aan voor u, met de scherpste prijs. Met een groot assortiment aan verschillende smaken e-liquids met verschillende nicotine gehaltes en e sigaretten kan u het beste terecht op onze website!

Wat zijn e-liquids?

Een E-liquid is een vloeistof die je in de E-sigaret doet, die zorgt voor de damp die je inademt. Roken door een E-sigaret is veelh minder schadelijk dan het traditionele roken, omdat er veel minder schadelijke stoffen vrijkomen. Maar waar bestaat de goedkoopste e-liquid nou uit? De belangrijkste componenten zijn:Waar vind ik de goedkoopste e-liquid?

  • PG (Propyleen Glycol). Deze stof is een bindingsmiddel dat de belangrijkste component (VG) bindt aan de smaakstoffen en de nicotine van de E-liquid. 
  • VG (Vegetable Glycerin). Deze stof zorgt voor de goede verdamping, en heeft een zoete smaak van zichzelf. Dit is de belangrijkste component van een E-liquid. 
  • Aroma’s. Deze aroma’s geven de damp zijn smaak en nicotine. Deze binden zich aan de PG en worden vaak voor de smaak van het product toegevoegd. 

Er zit ook een groot verschil in de Gehalte VG en PG in een E-liquid. Hoe meer PG, hoe scherper de nasmaak in uw keel is. Hoe meer VG, hoe milder en zoeter de smaak van de damp in uw keel. Natuurlijk hebben wij op onze website een grote variatie van dit soort product. 

De goedkoopste E-liquid kan u vinden op Dutchvapeshop. Natuurlijk kan u deze e-liquids ook kopen bij andere winkels, voor verschillende prijzen. U moet goed opletten dat het product geen namaak is, want naamaak producten uit landen zoals china kunnen schadelijke stoffen bevatten. In veel landen zijn de veiligheidseisen minder streng, dus kunnen deze producten schadelijk zijn. Om er zeker van te zijn dat u de beste kwaliteit goedkoopste e-liquid aankoopt kan u het beste terecht op onze website. Alle producten zijn gecertificeerd als veilig

Dutchvapeshop voor de goedkoopste e-liquids. 

U zou zich kunnen afvragen, waarom bestellen op Dutchvapeshop? Bij ons kan u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit e-liquids krijgt voor de scherpste prijs. Met alleen gecertificeerde producten en een groot assortiment aan verschillende aromas en nicotinegehalten leveren wij u de beste producten voor uw electronische sigaretten. 

Nog een belangerijke reden is dat wij voor u als onze klant de beste service wensen. Daarom staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Wij vinden het belangerijk dat u de goedkoopste e-liquids het snelste bij u aankomen. Elke bestelling voor 6 uur is de volgende dag al in huis! Ook zijn de verzendingen van bestellingen boven de 10 euro compleet gratis!

Voor de goedkoopste en beste e-liquids kan u dus goed terecht bij Dutchvapeshop. Met een groot assortiment aan verschilllende aromas, verschillende nicotine gehalten en verschillende pg en vg gehalten bieden wij u het beste aan voor uw geld. Naast E-liquids verkopen we ook nog e-sigaretten en accessoires, zodat u het beste kan halen uit uw e-sigaret. Met een snelle levering en goede klantenservice staan wij altijd voor u klaar!