Als ik ongesteld ben, vind ik het altijd heel vervelend om tampons te gebruiken. Ten eerste vind ik deze dingen gewoon niet hygiënisch en ten tweede gaan er nogal wat van deze dingen doorheen waardoor je niet echt duurzaam bezig bent. Vandaar dat ik ben gaan kijken of er ook alternatieven te vinden waren voor de tampons en toen heb ik een site gevonden waar ik meer over een menstruatiecup gelezen heb. Ik moet u zeggen dat ik eerst dacht dat dit nooit prettig kon zijn. Een menstruatiecup klonk mij als iets in de oren wat gewoon niet goed kon werken. Toch hoorde ik dat heel veel mensen in mijn omgeving een menstruatiecup gebruikten en dus wilde ik graag meer over deze menstruatiecup weten. Ik heb daarom heel veel mensen in mijn omgeving gevraagd of het ding echt werkte en of zij het prettig vonden om een menstruatiecup te gebruiken. Ik kreeg van iedereen te horen dat zij heel tevreden waren over hun menstruatiecup en dat zij er niet meer zonder wilden doen. Dat vond ik heel interessant om te horen omdat ik verwacht had dat zij allemaal matig enthousiast zouden zijn. Ik ben daarom al heel snel gaan kijken of ik ook ergens een menstruatiecup kon vinden. Ik heb toen al wel gezien dat je niet zomaar bij de eerste de beste een menstruatiecup moet gaan kopen omdat je op deze manier snel een miskoop kunt begaan. Ik heb daarom goed onderzoek gedaan en ik heb toen een site gevonden waar ik voor een heel goede prijs een goede cup kon kopen. Omdat ik merk dat heel veel mensen graag meer over deze cup wilden weten, heb ik besloten om even in de pen te klimmen om meer over deze cup te schrijven. Mocht u ook een cup willen proberen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van practicups.nl te gaan kijken. Deze site heeft alles wat u zich maar kunt wensen wanneer het gaat over cups van hoge kwaliteit. Ik heb hier uiteindelijk ook een bestelling geplaatst en ik kan u zeggen dat ik heel blij ben dat ik hier een bestelling heb geplaatst. Ik heb namelijk heel veel plezier van mijn menstruatiecup. 

Ik kan zelfs zwemmen met mijn menstruatiecup

Een van de dingen die ik vroeger dacht en die ik nu nog heel vaak mensen hoor zeggen, is of je bewegingsvrijheid niet heel erg wordt ingeperkt wanneer je een menstruatiecup gebruikt. Ik kan u zeggen dat dat allesbehalve het geval is. Alles blijft heel goed zitten en ik voel me ook heel comfortabel met deze cup. Genoeg reden om dus nooit meer iets anders te willen gebruiken. 

Wilt u er ook een bestellen? 

Mocht ik u enthousiast hebben gemaakt over de cup, dan raad ik u aan om een keer naar practicups te gaan kijken. Hier kunt u:

  • Nog veel meer over deze cups lezen 
  • Bekijken welke voordelen deze site te bieden heeft
  • Vandaag nog een bestelling plaatsen 

Ik kan u aanraden om uw cups via deze site te kopen. Dan krijgt u namelijk altijd kwaliteit in handen.