Integratieve kindercoaching is bedoeld voor kinderen die vastzitten in hun ontwikkeling. Deze kinderen durven niet meer op hun eigen kracht te vertrouwen. Wij hebben al heel lang getobd mijn onze dochter Sara. Uiteindelijk hebben wij een integratieve kindercoach in Hendrik Ido Ambacht ingeschakeld. Hebben jullie getobd met Sara kan je nu denken? Ja dat klopt. Sara veranderde in gedrag. Het ging eigenlijk onopgemerkt. Ze had ineens slaapproblemen. In eerste instantie dachten we ‘dat zal wel een fase zijn.’ Maar er dienden zich steeds meer eigenaardigheden aan. Ze kreeg meer driftbuien en soms paniekaanvallen. Ze klaagde steeds vaker over buikpijn en kreeg zelfs huiduitslag. Op een gegeven ogenblik hakten we de knoop door. We konden het zelf niet meer en hadden hulp nodig van een professional. We zijn op zoek gegaan in omgeving Hendrik Ido Ambacht naar een integratieve kindercoach. Daar vonden we https://krachtigerkindercoaching.nl/integratieve-kindercoaching-hendrik-ido-ambacht/. Een hele fijne kindercoach die Sara en ons nu verder helpt. Maar wat doet die fijne integratieve kindercoach in Hendrik Ido Ambacht? Het uiteindelijke doel is om Sara weer haar zelfvertrouwen terug te geven. Zodat ze weer haar oude zelf is. De kindercoach laat Sara zelf haar vertrouwen terugvinden. Zij heeft alleen de begeleidende rol in dit verhaal.

De vier redenen voor integratieve kindercoaching in Hendrik Ido Ambacht

Wij hebben voor Sara de integratieve kindercoaching in Hendrik Ido Ambacht gekozen omdat zij Sara zelf aan haar problemen laat werken. Zij werkt anders dan de meeste therapeuten. Deze zoeken voor de kinderen vaak de oplossingen. Wij vonden het belangrijk dat Sara zelf leert de oplossing te vinden. Dit voor in de toekomst. Mocht zij weer tegen eenzelfde probleem aanlopen, weet zij beter te handelen. De integratieve kindercoaching in Hendrik Ido Ambacht heeft niet alleen Sara geholpen maar ook ons als ouders zijnde.

  • Het beter begrijpen van onze dochter Sara.
  • Wij zien in situaties nu beter aan haar gedrag wanneer er wat scheelt.
  • Door de coaching zijn wij meer naar elkaar toegegroeid.
  • We zijn meer gaan praten en ze komt met problemen naar ons toe.
  • Onze dochter Sara heeft zelf geleerd een oplossing te vinden.
  • Zij weet nu dat ze dat kan voor in toekomstige situaties.
  • Het zelfvertrouwen van Sara is enorm gegroeid!

Los van het feit dat ze zelf de oplossing kan vinden. Heeft de coach op andere manieren haar zelfvertrouwen nog kunnen stimuleren. Zelf was ons dat niet gelukt.

Het is een aanrader!

Onze integratieve kindercoaching gevestigd in Hendrik Ido Ambacht is een aanrader! Heb je zelf een kind met vage problemen dan kan de coaching van Kr8iger helpen. Of heeft je kind geen vage problemen maar weet je dat je hulp nodig hebt. Maar heb je nog niet de juiste gevonden? Dan raad ik in omgeving Hendrik Ido Ambacht de integratieve kindercoaching aan. Kijk eens op hun website https://krachtigerkindercoaching.nl/integratieve-kindercoaching-hendrik-ido-ambacht/ of jouw kind daar wellicht baat bij kan hebben. Voor ons heeft ze een hoop kunnen betekenen. Ze heeft ons handvaten gegeven. Met Sara gaat het nu een stuk beter. We zijn er nog niet maar we komen er wel. Met de hulpstukken van de Krachtiger Kindercoaching kunnen wij in de toekomst ook beter op al onze kinderen inspelen. We hebben nog 3 andere kinderen naast Sara. Het kan dus weleens druk in huis zijn. Daardoor hebben we Sara’s gedragsverandering niet gelijk opgemerkt. Nu zien we aan de kleinigheden al dat er iets scheelt. Niet alleen bij Sara ook bij de andere 3. De integratieve kindercoaching heeft onze ogen geopend. Van te gehaast leven zijn we rustiger aan gaan doen voor de kinderen. Dat is wat Sara ook nodig had.