Wanneer mensen ouder worden, dienen zich doorgaans allerlei klachten aan waar u helemaal niet op zit te wachten. Bij veel mensen treden rugklachten op. Dit heeft bijna altijd te maken met het feit dat het kraakbeen tussen uw rugwervels afneemt waardoor u pijnklachten kunt krijgen. Het hoeft echter niet te betekenen dat u deze pijn maar moet accepteren. Er is namelijk een aantal mogelijkheden dat u heeft om niet in te hoeven leveren op uw welzijn. Wij kunnen namelijk voor u een sta op stoel op maat maken. Wanneer u bij De Seniorenwinkel een sta op stoel op maat laat maken, kunt u er zeker van zijn dat u iets goeds in huis krijgt. Wij hebben namelijk veel ervaring met het sta op stoel op maat en wij kunnen u precies laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen wanneer u bij ons graag een sta op stoel wilt bestellen. Wij zijn erg flexibel en wij helpen u graag aan een goede stoel. Wij zullen samen met u gaan kijken naar waar u de klachten precies ervaart en zullen dan kijken welke sta op stoel op maat gemaakt kan worden om uw klachten te verminderen. Het is namelijk heel erg vervelend om niet goed te kunnen zitten en vandaar dat wij u ook willen laten weten dat er heel veel mogelijkheden zijn om u niet te laten beperken in uw zitgenot. Bij ons kunt u voor minder dan 1500 euro al een sta op stoel op maat laten maken en u zult hier vele jaren plezier van kunnen hebben. Wij geven namelijk op iedere stoel die wij maken minstens twee jaar garantie. Dat betekent dat wanneer er iets gebeurt met de sta op stoel wat te wijten valt aan verkeerde installatie of iets dergelijks, dat wij de schade kosteloos verhelpen.

Een sta op stoel op maat laten maken betekent dat u weer heerlijk kunt zitten

Wij merken dat veel mensen die een sta op stoel willen hebben, problemen ervaren met het zitten op een gewone stoel. Op deze stoelen blijft namelijk altijd een belasting op de rug bestaan. Juist voor mensen met rugklachten kan het heel pijnlijk zijn om altijd druk op de wervels te voelen en vandaar dat zij bij ons een sta op stoel op maat hebben laten maken. Onze stoelen zijn namelijk zo ontworpen dat deze verlichting bieden waar dat nodig is. Onze sta op stoel is altijd voorzien van drie moteren. Dat betekent dat u de stoel naar uw eigen voorkeuren kunt instellen. U zult merken dat dit heel prettig is omdat u er op deze manier zeker van kunt zijn dat u zonder druk op uw wervels uit te oefenen, kunt gaan zitten. Zo kunt u weer heerlijk voor de tv gaan zitten, en ook kunt u gewoon blijven zitten wanneer u bijvoorbeeld bezoek heeft. Wilt u bij ons een sta op stoel op maat laten maken? Kijk dan vandaag nog even op onze site om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Het adres van onze site is DeSeniorenWinkel.nl.

Wij bieden tal van hulpmiddelen

Als u geen behoefte heeft aan een stoel, dan kunnen wij u ook helpen aan tal van andere hulpmiddelen die het ouder worden kunnen verlichten. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • een mooie rollator
  • comfortledikanten voor een goede nachtrust
  • braces en steunkousen

Als u graag meer over onze mogelijkheden wilt weten, bent u van harte welkom om even op onze site te komen kijken.