Een maand geleden ontdekten wij dat het ons eindelijk gelukt was om zwanger te worden. Wij hadden hier heel lang op gehoopt, maar omdat het zeer moeilijk was om zwanger te worden, hadden wij op een gegeven moment het idee dat het hem niet meer zou gaan worden. Gelukkig kregen wij dan laatst toch eindelijk een positieve test en dat was iets waar wij heel gelukkig van werden. Wij zijn daarom ook meteen op zoek gegaan naar een goede verloskundige in Lelystad. Het is namelijk zo dat het belangrijk is, zo hoorden wij van de mensen in onze omgeving die al kinderen hadden, om dit meteen te regelen. Wij wonen zelf in Flevoland en vandaar dat het voor ons dus ook voor de hand lag om een verloskundige in Lelystad in te schakelen. Wij zijn toen eens gaan vragen of mensen in onze omgeving ervaring hadden met een verloskundige in Lelystad en allemaal noemden zij de mensen van HetKleineWonder. Deze site kenden wij niet, maar wij hebben snel een keer gekeken of wij hier ook een goede verloskundige in Lelystad konden vinden. Dit bleek niet het geval te zijn; wij vonden hier namelijk veel meer dan alleen een goede verloskundige in Lelystad. Wij waren zeer onder de indruk van alles wat wij hier aangeboden kregen en het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij graag met deze verloskundige in Lelystad wilden werken. Men heeft hier namelijk heel veel ervaring en bovendien konden zij ons meteen ontvangen. Wij hebben daarom ook een afspraak ingepland om een keer kennis te kunnen maken met deze verloskundige in Lelystad. Wij wilden namelijk graag weten wat voor vlees wij in de kuip hadden en wij waren daarom ook heel blij dat wij al snel bij deze mensen langs konden komen. Ik kan u zeggen dat wij sindsdien heel goed zijn geholpen.

Bij deze verloskundige in Lelystad kun je altijd een echo laten maken

Wanneer je met deze verloskundige in Lelystad besluit te gaan werken, kun je hier altijd een echo laten maken. Het is namelijk zo dat deze verloskundige in Lelystad een eigen apparaat heeft en daarmee kun je op ieder moment dat je in de praktijk bent, en wanneer het apparaat vrij is, een echoscopie laten maken. Dat is erg prettig en wij hebben daar dan ook al meerdere keren gebruik van gemaakt. Dit wordt namelijk gratis aangeboden door deze verloskundige in Lelystad en dat vinden wij altijd zeer fijn. Ook over de rest van de dienstverlening van deze verloskundige in Lelystad hebben wij geen enkele klacht. Wij worden altijd zeer goed geholpen en wij zijn daarom blij dat wij besloten hebben om voor deze verloskundige in Lelystad. Ik hoef mij geen zorgen te maken over het feit of deze verloskundige in Lelystad alles in de gaten houdt. Dat geeft mij veel rust en ik ben ook blij dat deze verloskundige in Lelystad mij heel goed aan het voorbereiden is op de bevalling. Ik kan er nu namelijk zeker van zijn dat alles goed gaat komen en ik lig dus ook niet wakker van de bevalling.

Ik raad deze praktijk aan iedereen aan

Ik denk dat u inmiddels wel tussen de regels heeft doorgelezen dat ik uitermate tevreden ben over deze praktijk. Ik raad HetKleineWonder.nl dan ook aan iedereen aan omdat:

  • men hier heel professioneel te werk gaat
  • wij hier heel goed in de gaten worden gehouden
  • wij hier altijd een gratis echo kunnen laten maken

Wilt u meer weten over deze praktijk? Kijk dan even op HetKleineWonder.nl.