Wanneer u mooie meubelen wilt kopen, zult u doorgaans diep in de buidel moeten tasten. Dat werd mij nooit verteld toen ik bij een meubelzaak op zoek was naar mooie stoelen. Ik was namelijk op zoek naar stoelen voor onze kantine omdat ons bedrijf mij had gevraagd om nieuwe stoelen voor de bedrijfskantine te regelen. Wij hadden deze ruimte toen helemaal verbouwd en dat schreeuwde ook echt om nieuwe stoelen. De oude die wij hadden waren namelijk heel lelijk en donker en bovendien waren ze heel oud waardoor het er niet meer uit zag om ze weer in de nieuwe kantine neer te zetten. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens goede stoelen konden vinden. Wij wilden graag lichte stoelen die een moderne uitstraling hadden. Ik had ooit ergens een dsw stoel gezien en daar was ik meteen erg van onder de indruk. Het is namelijk zo dat wanneer je een dsw stoel koopt, je er zeker van kunt zijn dat je een goede stoel in huis haalt, maar ook dat je er een koopt die er mooi uitziet. Het is namelijk zo dat een dsw stoel heel mooi is vormgegeven. Ik ben daarom meteen gaan kijken waar ik een goede dsw stoel kon vinden, maar waar ik ook keek, overal moest ik een vermogen voor deze stoelen neertellen. Dat was niet waar ik naar op zoek was en dus heb ik gekeken naar de mogelijkheden om ergens anders aan een goede dsw stoel te komen. Ik had namelijk een bepaald budget van mijn baas gekregen en daar mocht ik niet overheen gaan. Vandaar dat ik heel blij was dat ik op een gegeven moment bij de mensen van Cavel Design terecht ben gekomen omdat ik hier namelijk prachtige stoelen voor een prikkie op de kop kon tikken. 

Deze dsw stoel was zeer voordelig

Toen ik het aanbod van Cavel Design ging bekijken, was het mij al snel duidelijk dat ik hier een heel goede deal kon sluiten. Ik zag namelijk dat ik hier een dsw stoel kon kopen voor veel minder geld dan ik ze bij de concurrenten van dit bedrijf had gezien. Dat was dus genoeg reden om hier te komen kijken of ze ook de juiste kleur beschikbaar hadden. Toen ik zag dat je hier een dsw stoel kunt kopen in zowat iedere kleur van de regenboog, was het mij meteen duidelijk dat ik hier graag een aankoop wilde doen. Ik heb daarom gekeken hoeveel stoelen wij nodig hadden en toen bleek ook nog dat wanneer je hier meer dan een dsw stoel koopt, 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn heel blij dat wij hier een mooie stoel konden kopen. Bovendien kregen wij ook nog korting op iedere stoel die wij bestelden omdat wij er meer dan zes bestelden. Kortom:

  • Wij konden hier een heel goede deal sluiten 
  • Wij hebben hier prachtige stoelen weten te kopen 
  • Wij hebben zelfs geld van ons budget weten over te houden 

Wij zijn heel blij dat wij deze winkel hebben gevonden en raden iedereen aan om hier ook te gaan kijken wanneer u mooie stoelen wilt kopen voor een lage prijs.