Wilt u graag de weg op in de auto? Dan moet u eerst het roze papiertje in huis halen. U kunt dit doen door eerst rijlessen in Rotterdam te komen volgen. Tijdens deze rijlessen in Rotterdam kunt u alles leren wat u moet weten om u veilig onder het overige verkeer te kunnen mengen. Wij willen u daarom vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien of u uit de voeten kunt met onze rijlessen in Rotterdam. Wij zijn een rijschool met heel veel ervaring in het geven van rijlessen in Rotterdam. Dat betekent dat u bij ons altijd door ervaren mensen onderwezen wordt. Wij werken ook altijd zo dat u zich het meest op uw gemak voelt. Vindt u het spannend om te beginnen met rijlessen in Rotterdam, laat het ons weten en wij zullen u leren hoe u zonder spanningen in de auto kunt gaan zitten. Ook zorgen wij er graag voor dat u weet wat er allemaal gaande is wanneer u aan het rijden bent. Wij staan daarom uitgebreid stil bij de technische kant van de auto. Mocht de auto een geluid maken dat u niet meteen herkent, dan kunt u toch herkennen of er echt een probleem aan de hand is, of dat u het mankement zelf snel kunt oplossen. Zo gaat u met een zeker gevoel de weg op en u zult merken dat dit uw rijvaardigheid op zeer gunstige wijze beïnvloedt. Als u graag bij ons rijlessen in Rotterdam wilt volgen, dan hopen wij u dat u snel een keer op onze site wilt komen kijken. Het adres van onze site is Rijschool-Kruisboog. Hier kunt u zien in welke auto u lessen kunt krijgen en ook stelt onze instructeur zich hier aan u voor.

Wij geven rijlessen in Rotterdam aan mensen met een handicap

Als u rijlessen in Rotterdam wilt nemen, maar u heeft een handicap, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn namelijk speciaal opgeleid om mensen die bijvoorbeeld een arm hebben die zij niet kunnen gebruiken, toch van rijlessen in Rotterdam te voorzien. Onze wagen is namelijk helemaal aangepast om ook mensen met een fysieke beperking rijlessen in Rotterdam te geven. Wij zijn namelijk van mening dat juist mensen die wat minder mobiel zijn, het autorijden moeten kunnen leren om hun vrijheid weer terug te winnen. Mocht u daarom graag met ons in zee willen gaan, geef u dan vandaag nog op voor onze rijlessen in Rotterdam. Wij hebben altijd ruimte voor nieuwe leerlingen, dus als u morgen al zou willen beginnen, dan is dat altijd mogelijk. Mocht u graag een proefles willen aanvragen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Deze eerste les is altijd gratis. Tijdens deze les zullen wij u alvast het een en ander uitleggen over de auto. Bevalt u deze goed, dan kunt u altijd meteen doorgaan met les twee. Deze is wel betaald. Kijk voor meer informatie over onze diensten even op onze site. Het adres is Rijschool-Kruisboog.nl.

Wanneer wilt u beginnen?

Wanneer u de kosten van uw rijlessen graag in de hand wilt houden, is het goed om te weten dat wij verschillende pakketten aan kunnen bieden. Dit betekent dat u:

  • een vast aantal lessen kunt inkopen
  • u uw uiteindelijke examen ook meteen inkoopt
  • u altijd meer lessen kunt volgen wanneer dat nodig mocht zijn

Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.  

Lees meer…