Drie jaar geleden kwam ik zonder werk te zitten en dat was heel vervelend. Ik ben namelijk altijd aan het werk geweest en ik vond het daarom ook heel vervelend om thuis te moeten zitten. Ik heb toen gekeken of ik ergens aan de slag kon gaan en ik heb toen  al heel snel een baan gevonden bij een aannemer bij mij in de buurt. Hij was nog op zoek naar mensen en hij vertelde mij dat ik meteen aan de slag kon gaan. Dat was voor mij natuurlijk heel erg fijn om te horen en ik ben daarom blij dat ik zo snel een baan heb kunnen vinden. Ik ben dus ook meteen aan de slag gegaan en al snel viel het mij op dat op het werk weinig werd gedaan om de veiligheid te garanderen. Dat heb ik uiteindelijk meerdere keren genoemd bij mijn baas, maar hij heeft daar nooit iets aan gedaan. Op een dag was ik aan het werk op een steiger en toen is deze ingestort omdat deze steiger al heel oud bleek te zijn en al lang niet meer had mogen worden gebruikt. Ik heb daardoor blijvend letsel opgelopen en ik kan nu nooit meer werken. Dat is natuurlijk vreselijk en ik wil daar om en letselschadevergoeding hebben van mijn werknemer. Het is namelijk heel duidelijk in mijn ogen dat hij in gebreke is gebleven en vandaar dat ik er alles aan wilde doen om een letselschadevergoeding te realiseren. Ik heb gekeken naar de mogelijkheden om een letselvchadevergoeding te regelen, maar dit is niet zomaar klaar. Er moet namelijk van alles worden aangetoond en het is niet eenvoudig om dit allemaal op eigen kracht te doen. Als je dus een letselschadevergoeding wilt realiseren, dan is het beter om een expert in de arm te nemen omdat deze je kan helpen om de letselschadevergoeding ook daadwerkelijk binnen te krijgen. Ik ben daarom fanatiek gaan zoeken naar meer informatie over hoe je een letselvchadevergoeding kunt realiseren en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar een gespecialiseerd kantoor kon gaan. Deze mensen zouden mij dan kunnen helpen om een procedure op te starten. Ik heb op het internet gezocht en op die manier kwam ik bij de mensen van letseladvocaat.nl terecht.

Hier vindt u meer over een letselschadevergoeding aanvragen

Ik vond het uitermate prettig om de site van letseladvocaat.nl te vinden omdat ik op deze site heel veel informatie gevonden heb over het krijgen van een letselschadevergoeding. Je moet namelijk een hele procedure opstarten en je moet goed weten waar je moet beginnen. Ik ben daarom blij dat ik deze site geraadpleegd heb omdat ik mij zo veel beter kon voorbereiden op wat mij allemaal te wachten stond. 

Surf ook eens naar letseladvocaat.nl

Mocht u ook graag meer willen lezen over een letselschadevergoeding, dan raad ik u aan om een keer naar de site van letseladvocaat.nl te gaan surfen. Hier kunt u namelijk:

  • Meer lezen over deze letselschadevergoeding
  • Een advocaat in de arm nemen wanneer dat nodig is
  • Terecht met vragen over uw zaak