Zoek je een heerlijke Privé Spa in Amsterdam?Je kent het wel: je bent hartstikke druk en zou zo graag eens lekker ontspannen. Een sauna, bubbelbad of bijvoorbeeld Privé Spa in Amsterdam lijkt je heerlijk. Maar vaak zijn er meer mensen met dat idee en vind je de sauna veel te vol. De grote bekende namen, je hebt ze al eens bezocht, maar je wilt nu juist rust en geen massa’s mensen. En dus laat je het maar weer zitten. Niet nodig! Want wat dacht je van een heus Privé Spa in Amsterdam? Waar je gewoon een paar uur, of zelfs een dagdeel met vriend of vriendin kunt ontspannen, in alle rust kunt bijpraten en heerlijk kunt genieten? Zonder dat je steeds moet wachten op het bubbelbad omdat er teveel mensen zijn, of zonder dat je het gevoel hebt dat andere mensen meeluisteren met jouw privégesprekken? Kortom: waar je in een heerlijke intieme setting kunt ontspannen? Het kan allemaal als je voor een Privé Spa in Amsterdam gaat…Nu vraag je je misschien af welke Privé Spa in Amsterdam dan de prettigste, schoonste en fijnste Spa is? Zoek niet langer, bij Spa 1001 vind je het allemaal!

Spa 1001: dé Privé Spa in Amsterdam

Waarom is Spa 1001 dé Privé Spa van Amsterdam? Er zijn genoeg redenen en we zetten ze graag even voor je op een rij:

  • Spa 1001 heeft een prachtig, sfeervol ingericht interieur.
  • Spa 1001 is bovenal schoon – daar wordt zeer veel aandacht aan besteed
  • Je kunt de spa voor bijv. 2 uur huren, maar ook voor 5 uur:
  • Het is maar net hoeveel tijd je nodig hebt om heerlijk tot rust te komen!
  • Er zijn diverse heerlijke voorzieningen, zoals een Finse sauna, een stoomcabine met hemelplafond
  • Ook zijn er een jacuzzi, een relaxbank, warme voetenbaden en een knusse loungeruimte met haardvuur.
  • Alles om jou maximaal te laten ontspannen!

Je kunt kiezen uit vele arrangementen. Zo kun je bij deze Privé Spa in Amsterdam bijvoorbeeld terecht voor een vriendinnenarrangement, een private for 2-arrangement (basis of luxe), een goodmorning arrangement, een babyshower arrangement, een vrijgezellen arrangement of een verjaardagsarrangement. Zeg nou zelf, een betere Privé Spa in Amsterdam kun je je toch niet wensen?

Gun jezelf die heerlijke ervaring!

Een ervaring bij Spa 1001, dé Privé Spa in Amsterdam, laat je gegarandeerd ontspannen. Door de voorzieningen, door de fantastische service en door de prachtige inrichting. Maar ook door bijv. de heerlijke high teas die geserveerd kunnen worden! Katinka (33) had als verrassing voor moederdag een luxe arrangement voor 2 gereserveerd, bij Spa 1001, omdat ze een tip kreeg dat ze voor optimale ontspanning bij deze Privé Spa in Amsterdam moest zijn. Ze boekte ook meteen een high tea. “Mijn moeder had een stressvolle tijd achter de rug en ik wilde haar eens echt verrassen! Ze kon wel wat ontspanning gebruiken, dus had ik voor meerdere uren het privé arrangement voor 2 gereserveerd en deden we ook nog een high tea samen. M’n moeder wist niet wat haar overkwam, zo heeft ze genoten. Het hielp ook enorm dat alles zo schoon en verzorgd was, met vriendelijk personeel en natuurlijk een fantastische inrichting. Ze heeft het er nog steeds over en ze hintte er al op dat ze volgend jaar wel weer hetzelfde cadeautje wil krijgen!” Ook zo’n ontspannende ervaring als Katinka en haar moeder? Of wil je je date of partner verrassen en eens in een heerlijk knusse setting bijpraten met echte aandacht voor elkaar? Of misschien wil je graag je verjaardag vieren met je beste vriendinnen en eens niet druk in de weer zijn met hapjes en drankjes? Kijk voor meer info over deze fantastische Privé Spa in Amsterdam hier: https://www.spa1001.nl.

Lees meer…